Închide meniul

Ion Țiriac, gest uriaș înainte de sărbători: ”Nu pot să mă ridic singur din pat! Depind de tatăl meu, care are 93 de ani”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 17:50

Reclamă
Ion Țiriac, gest uriaș înainte de sărbători: ”Nu pot să mă ridic singur din pat! Depind de tatăl meu, care are 93 de ani”

Ion Ţiriac a făcut un nou gest uriaș

Hepta

Liviu Ursuleanu se luptă cu cancerul și avea nevoie de 30.000 de euro pentru a se opera. Jumătate din sumă a fost donată de Ion Țiriac, în timp ce restul au venit din partea unor sportivi, dar și oameni simpli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ursuleanu, după gestul lui Ion Țiriac: „Le mulțumesc din suflet tuturor!”

Le mulțumesc din suflet tuturor! Nu mă așteptam, sincer. Sunt oameni din tenis pe care îi cunosc, dar și mulți pe care nu-i știu. Oameni care mi-au trimis în cont cât au putut. Acum îmi dau seama cât de importantă este sănătatea. 

Îmi este foarte greu, mai ales că am ajuns să depind de tatăl meu, care are 93 de ani, și nici nu aude. Nu pot să mă ridic singur din pat

Merg cu încredere să mă operez, altă variantă n-am. A crescut foarte mult tumoarea de la șold. Noroc că e capsulată. În octombrie, am fost la Bologna și mi-au zis că trebuie tăiat piciorul. N-am acceptat și am fost în Turcia. Medicii de acolo mi-au zis că nu trebuie tăiat, că se poate repara”, a spus Ursuleanu pentru gsp.ro.

Marele regret al lui Ion Ţiriac! Miliardarul a dat cărţile pe faţă

Magnatul Ion Ţiriac s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să vorbească despre viaţa sa personală. Unul dintre cei mai bogaţi români s-a decis să dezvăluie care este cel mai mare regret al vieţii sale. Nimeni nu se aştepta ca Ţiriac să vorbească deschis despre acest subiect.

Reclamă

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români, dar totuşi nu şi-a îndeplinit toate dorinţele pe care le-a avut în viaţă. Chiar magnatul s-a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre cel mai mare regret al vieţii sale.

Marele regret al lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac are o viaţă de magnat, dar totuşi îi lipseşte ceva. Cu o avere de aproximativ două miliarde de euro, magnatul şi-ar fi dorit o familie, dar nu a avut parte. Spune că a pus munca pe primul plan și a neglijat aspectul personal. Şi-ar fi dorit o familie adevărată, cu 20 de copii. Totuşi, Ion Ţiriac are trei copii. Ion, Karim Mihai și Ioana, dar a fost căsătorit o singură dată, pentru o perioadă scurtă de timp. Magnatul a dezvăluit ce i-ar spune tânărului Ion Țiriac, fostul jucător de tenis, care este pe punctul de a aduce un turneu ATP puternic în România, a răspuns simplu.

”Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a dezvăluit Ion Țiriac, conform ziare.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și