Închide meniul
Foto

Ion Țiriac își inaugurează „bijuteria” de 10 milioane de euro! Invitați surpriză la evenimentul de „5 stele” al miliardarului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 18:01 / Actualizat: 12 mai 2022, 20:44

Ion Țiriac își inaugurează „bijuteria” de 10 milioane de euro! Invitați surpriză la evenimentul de „5 stele” al miliardarului român

Forbes a anunțat cine sunt cei 6 miliardari ai României. Ion Țiriac, pe locul 2

Ion Țiriac este un miliardar român / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ion Țiriac își inaugurează „bijuteria” de 10 milioane de euro, pe data de 17 mai. Este vorba despre o clădire uriașă de birouri, care se întinde pe 12 etaje și poate găzdui 16.000 de birouri clasa A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul român pregătește o petrecere de inaugurare de vis, cu invitați de marcă, anunță playsport.ro. Inclusiv Nadia Comăneci și Irina Deleanu au fost invitate la marele eveniment din această lună.

Ion Țiriac își inaugurează „bijuteria” de 10 milioane de euro!

Ion Țiriac pregătește o nouă lovitură financiară. Fostul jucător de tenis își va inaugura pe 17 mai clădirea luxoasă de birouri localizată la Piața Victoriei, la 200 de metri de Guvern.

„Țiriac Tower”, noul proiect al omului de afaceri, reprezintă o adevărată operă arhitectonică. Clădirea se întinde pe 20.000 de metri pătrați, are 12 etaje și deține o parcare pe 5 niveluri, precum și mai multe stații de alimentare pentru mașinile electrice. „Bijuteria” miliardarului român va beneficia și de spații verzi și terase.

Ion Țiriac va organiza o petrecere „regală” în clădirea de „5 stele” din centrul Capitalei, la care vor participa nume uriașe din lumea sportului, dar și din alte domenii, mai anunță sursa citată. Miliardarul român a invitat-o inclusiv pe Nadia Comăneci. În prezent, fosta mare gimnastă română, supranumită „Zeița de la Montreal”, trăiește în Statele Unite.

Reclamă

De asemenea, la inaugurarea luxoasă a fost invitată și fosta campioană la gimnastică ritmică, Irina Deleanu, despre care s-a spus că ar fi avut o relație de dragoste cu omul de afaceri în vârstă de 83 de ani.

Cum va arăta petrecerea „regală” de inaugurare a clădirii „Țiriac Tower”

„Va fi după modelul de lansare a unei afaceri mari, din Occident. Vor fi petreceri pe mai multe niveluri, cu colțul de relaxare, colțul de socializare, colțul de coktail, etc, invitații având posibilitatea să opteze unde dorește să petreacă în cele câteva ore cât va ține evenimentul.”, a spus o persoană din anturajul lui Ion Țiriac, pentru sursa amintită anterior.

Prețiul chiriei pentru un spațiu din noua clădire a lui Ion Țiriac variază între 8.850 și 18.580 de euro, pe lună. De notat că „Țiriac Tower” era închiriată în proporție de 75% în momentul în care construcția a fost finalizată.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Forbes au făcut o actualizare a estimării averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis.

Potrivit forbes.com, Ion Țiriac are o avere de 1.5 miliarde de dolari. Este în scădere față de finalul anului trecut, după cum se poate vedea pe un grafic care apare pe pagina destinată românului care a împlinit recent 83 de ani. În 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. La începutul lunii aprilie aceasta scăzuse la 1.6 miliarde.

Ion Ţiriac şi-a dezamăgit fiica, pe Natalia Ioana: „Mi-a spus: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul’!

Ion Ţiriac (83 de ani) a vândut, oficial, în acest an, turneul de la Madrid. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Miliardarul a luat această decizie în ciuda faptului că singura sa fiica, Ioana Natalia, i-a cerut să nu facă acest lucru. Chiar magnatul român a făcut această dezvăluire. Astfel, este lesne înţeles că fiica lui Ion Ţiriac a fost extrem de dezamăgită de decizia luată de tatăl său.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, a declarat Ion Țiriac la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Ion Țiriac își inaugurează „bijuteria” de 10 milioane de euro! Nadia Comăneci, printre invitații de lux
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și