Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche. Aroganţa finalului de an făcută de miliardarul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 14:03

Reclamă
Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche. Aroganţa finalului de an făcută de miliardarul român

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche. Miliardarul român şi-a completat colecţia cu un model de tractor care costă o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a făcut aroganţa finalului de an în România. Şi-a completat colecţia de maşini cu un tractor. (VEZI IMAGINI FABULOASE ÎN GALERIA FOTO CU TRACTORUL LUI ION ŢIRIAC)

Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche

„Acest tractor Porsche-Diesel Super S 308 este propulsat de un motor racit cu aer, cu trei cilindri de 2.625 cc, care dezvolta 38 CP. Modelul Super S 308 a reprezentat versiunea lunga a lui Super N 308, care avea caracteristici tehnice comparabile. Porsche-Diesel Super S 308 este considerat urmasul lui Allgaier A 133 S si a fost inlocuit ulterior de mai modernul Porsche-Diesel Super N 309.

Complet restaurat dupa anul 2000, acest tractor Porsche-Diesel Super S 308 a fost achizitionat apoi de un colectionar privat, fiind utilizat foarte putin dupa restaurare„, au scris cei de la Ţiriac Collection.

Reclamă

Ion Ţiriac are şef! Dezvăluirea miliardarului

Ion Ţiriac are şef! Ion Ţiriac a dezvăluit cine este omul de care ascultă, în România. Este vorba de fiul său, Ion Ion Ţiriac, cel care l-a convins să plătească integral cheltuielile pentru complexul de la Otopeni.

„Există o ambiţie pe undeva, începând cu oamenii de sport şi cu politicienii, să fac o arenă de 10.000 de locuri şi să o fac şi acoperită. Va fi un stadion de tenis, dar va fi multifuncţional, undeva pe la 10-12.000 de locuri. Va fi un acoperit deschis pe suprafaţa terenului de tenis. Aşa cere ATP ca să fie tenis în aer liber.

Eu am fost interzis de şeful meu, ăl mare, feciorul meu, ca să primesc orice fel de ajutor de la Stat, cu toate că o treabă ca asta rămâne statului, nu mie, că nu am ce să fac cu ea. Trebuie să socotim cu totul, cu academia, cu Sala Nadia, cu piscina lui Potec şi cu celelate săli mai mititele, de judo, ajungem la peste 100 de milioane de euro”, a spus Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Femeia care a riscat totul pentru Ion Ţiriac: „A trăit doar pentru mine!”

Ion Ţiriac a dezvăluit care este femeia care a riscat totul pentru el. Miliardarul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa surorii sale, Rodica, despre care susţine şi-a trăit viaţa pentru el.

„Am o soră, una mai mică. Eu eram un fel de macho pe vremea aia, după-aia mi-a trecut repede. Pe vremea aia, femeile erau cele care se ocupau de bucătărie, mai târziu se ocupau să facă și un copil, doi-trei, să propagheze rasa care era, cam așa era treaba între mine și soră-mea. Avea grijă de mine dintotdeauna.

Soră-mea de la început până în ziua de azi mi-a fost omul care a trăit viața doar pentru mine. Noi am fost o familie în care nu te lua brațe maică-ta, taică-tu, doamne cât te iubesc, cât mi-ești de drag. Dar nu trebuia absolut nimic, pentru că le simțeai din elicopter despre ce era vorba într-o familie ca asta”, a declarat Ion Ţiriac, conform europafm.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și