Închide meniul

Femeia care a riscat totul pentru Ion Ţiriac: „A trăit doar pentru mine!” Dezvăluiri incredibile ale miliardarului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2023, 12:27

Femeia care a riscat totul pentru Ion Ţiriac: „A trăit doar pentru mine! Dezvăluiri incredibile ale miliardarului român

Femeia care a riscat totul pentru Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment/ Hepta

Ion Ţiriac a dezvăluit care este femeia care a riscat totul pentru el. Miliardarul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa surorii sale, Rodica, despre care susţine şi-a trăit viaţa pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a avut o relaţie extraordinară cu sora sa. Rodica este mai mică decât miliardarul român şi s-a implicat, de-a lungul anilor, şi în creşterea nepoţilor ei, Ion Ion Ţirac, Karim şi Ioana.

Femeia care a riscat totul pentru Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a oferit declaraţii la superlativ despre sora sa. Milardarul român a mărturisit faptul că Rodica mereu i-a purtat de grijă, fiind femeia care şi-a sacrificat viaţa pentru el.

După moartea tătălui, Ion Ţiriac şi Rodica au avut împreună grijă de mama lor, Ecaterina, care s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani. Miliardarul român a oferit detalii şi despre cum era viaţa sa de familie.

„Am o soră, una mai mică. Eu eram un fel de macho pe vremea aia, după-aia mi-a trecut repede. Pe vremea aia, femeile erau cele care se ocupau de bucătărie, mai târziu se ocupau să facă și un copil, doi-trei, să propagheze rasa care era, cam așa era treaba între mine și soră-mea. Avea grijă de mine dintotdeauna.

Reclamă

Soră-mea de la început până în ziua de azi mi-a fost omul care a trăit viața doar pentru mine. Noi am fost o familie în care nu te lua brațe maică-ta, taică-tu, doamne cât te iubesc, cât mi-ești de drag. Dar nu trebuia absolut nimic, pentru că le simțeai din elicopter despre ce era vorba într-o familie ca asta”, a declarat Ion Ţiriac, conform europafm.ro.

Ion Ţiriac are şef! Dezvăluirea miliardarului

Ion Ţiriac are şef! Ion Ţiriac a dezvăluit cine este omul de care ascultă, în România. Este vorba de fiul său, Ion Ion Ţiriac, cel care l-a convins să plătească integral cheltuielile pentru complexul de la Otopeni.

Ţiriac refuză banii de la stat, cu toate că acolo va rămâne complexul uriaş, ce va conţine Sala Nadia, un bazin de înot şi terenuri de tenis. 100 de milioane de euro va costa totul.

Reclamă 4 / 0/3

„Există o ambiţie pe undeva, începând cu oamenii de sport şi cu politicienii, să fac o arenă de 10.000 de locuri şi să o fac şi acoperită. Va fi un stadion de tenis, dar va fi multifuncţional, undeva pe la 10-12.000 de locuri. Va fi un acoperit deschis pe suprafaţa terenului de tenis. Aşa cere ATP ca să fie tenis în aer liber.

Eu am fost interzis de şeful meu, ăl mare, feciorul meu, ca să primesc orice fel de ajutor de la Stat, cu toate că o treabă ca asta rămâne statului, nu mie, că nu am ce să fac cu ea. Trebuie să socotim cu totul, cu academia, cu Sala Nadia, cu pişcina lui Potec şi cu celelate săli mai mititele, de judo, ajungem la peste 100 de milioane de euro”, a spus Ţiriac.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și