Închide meniul

Ion Ţiriac „taie robinetul banilor”! Decizia care o va afecta şi pe Simona Halep. Este oficial

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 9:08

Ion Ţiriac „taie robinetul banilor! Decizia care o va afecta şi pe Simona Halep. Este oficial

Ion Țiriac, prima reacție despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep şi Ion Ţiriac / Profimediaimages

Ion Ţiriac ia o nouă decizie radicală. Deşi are o relaţie specială cu Simona Halep, magnatul nu mai ţine cont de nimic atunci când vine vorba de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac „taie robinetul banilor”

Ion Ţiriac a luat o hotărâre dură în calitate de şef al turneului de la Madrid, de categorie WTA Premier Mandatory, respectiv ATP Masters 1000. În acest moment, la turneul din capitala Spaniei se oferă premii totale substanțiale, de peste 7 milioane de euro la feminin, premii similare fiind oferite și la masculin.

Acum, magnatul vrea să le taie din cauza pandemiei. Anunţul a fost deja făcut. Organizatorii au anunțat scăderea valorii totale a premiilor oferite, cel puțin o perioadă, până la redresarea situației.

„Companiile şi sponsorii ar putea fi nevoiţi să concedieze angajaţii. Asta se întâmplă peste tot în lume, aşa că primul lucru pe care ei îl taie este sponsorizarea, iar acest lucru va afecta masiv tenisul. Jucătorii trebuie să înţeleagă că va fi o reducere semnificativă a premiilor.

Văd acum scenariul în care turneele vor supravieţui cu o reducere semnificativă a premiilor, nu numai pentru acest an, ci şi pentru sezonul 2021“, a spus Feliciano Lopez, directorul turneului de la Madrid, citat de site-ul tennis.com.

Reclamă

Simona Halep a câştigat de două ori turneul lui Ţiriac

Simona Halep s-a impus de două ori la turneul patronat de Ion Țiriac, în 2016 și 2017, iar anul trecut a fost finalistă. Acum, va fi nevoită să încaseze mai puţini bani ca urmare a scăderii premiilor.

Premiile câștigate aici de-a lungul anilor au fost fabuloase. Numai anul trecut, pentru calificarea în finala competiției, Simona Halep a primit aproape 600.000 de euro și 650 de puncte WTA. Aceasta în condițiile în care premiile totale acordate la acest turneu depășesc 7 milioane de euro.

Acum, odată cu anunțul scăderii valorii totale a premiilor oferite, Simona Halep nu se va mai putea apropia de sumele câștigate anterior la Mutua Open Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și