Închide meniul
Foto

Ionel Ganea, decizie drastică! Ce le-a făcut acum poliţiştilor, după ce aceştia l-au „săltat” şi i-au dat o amendă uriaşă!

Publicat: 29 mai 2024, 10:24

Reclamă
Ionel Ganea, decizie drastică! Ce le-a făcut acum poliţiştilor, după ce aceştia l-au „săltat” şi i-au dat o amendă uriaşă!

Ionel Ganea, decizie drastică! Ce le-a făcut acum poliţiştilor

Ionel Ganea, luat cu forţa de poliţişti / AS.ro

Ionel Ganea a luat o decizie drastică! Fostul internaţional român a contestat în instanţă amenda uriaşă pe care a primit-o în urma scandalului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea a fost „săltat” de oamenii legii înainte de meciul România – Irlanda de Nord 1-1, disputat pe Arena Naţională.

Ionel Ganea, decizie drastică! Ce le-a făcut acum poliţiştilor, după ce aceştia l-au „săltat” şi i-au dat o amendă uriaşă!

Potrivit spynews.ro, Ionel Ganea a decis să deschidă proces împotriva Poliţiei Române după ce s-a întâmplat atunci. „Ganezul” a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, aşa că a fost dus la secţie.

El s-a ales cu permisul de conducere reţinut pe o perioadă de 30 de zile. Totodată, a primit o amendă mare, în valoare de 2.650 de lei.

Ionel Ganea a contestat decizia în instanţă. Cel mai probabil, vor fi audiaţi ca martori şi oamenii legii care l-au „săltat” pe internaţional şi l-au dus la secţie.

Reclamă
Reclamă 4

O zice lumea despre mine că sunt nebun, când greșesc cu ceva îmi asum, dar de data asta chiar nu am fost vinovat! Agentul striga la mine, nici nu s-a prezentat. Nu voia să-mi spună nici motivul pentru care mi-a luat permisul, n-a ținut cont că în mașină era și un copil. Copilul s-a speriat, a început să plângă. La secție nu a fost nicio problemă, am stat mai mult în parcare”, declara Ionel Ganea, pentru gsp.ro, după incident.

Scandal uriaş la Arena Naţională! Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti. „Ganezul” a rămas fără permis

Ionel Ganea a provocat un scandal uriaş la Arena Naţională. Fostul internaţional român nu a oprit la semnalul poliţiştilor, înainte de startul meciului România – Irlanda de Nord 1-1, şi a fost scos cu forţa din maşină.

Ganea a fost dus la secţia de poliţie şi s-a întors ulterior pe Arena Naţională pentru a urmări partida naţionalei.

Reclamă

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arăta în comunicatul Brigăzii Rutiere.

“Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ, se menţionează în comunicat.

Brigada Rutieră a precizat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, preciza Poliţia.

Ganea a vrut să ajungă cu maşina într-o zonă în care nu avea acces. Au fost scene uluitoare pe Arena Naţională, poliţiştii fiind nevoiţi să îl forţeze pe Ganea să oprească. În cele din urmă, l-au scos cu forţa din maşină.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:30

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și