Închide meniul
VIDEO

Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală! „Micul Hagi” l-a uluit pe Florin Tănase: „Ca în tinereţe!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2024, 21:51

Reclamă
Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală! „Micul Hagi l-a uluit pe Florin Tănase: „Ca în tinereţe!

Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală

Ionuţ Luţu a dat recital / Colaj Tik Tok

Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală. Fostul jucător al Stelei, care este omul de încredere al lui Gigi Becali, a dat recital şi a amintit de perioada sa de glorie. A avut un moment de „magie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş, care era poreclit „Micul Hagi”, l-a uluit pe Florin Tănase. Imaginile au fost postate, pe Tik Tok, de soţia atacantului în vârstă de 29 de ani, Medeea Tănase.

Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală

Aghiotantul lui Gigi Becali a făcut mai multe duble cu o portocală, iar filmarea a devenit imediat virală. „Nu ai cum! Ca în tinereţe„, a exclamat Florin Tănase.

@medeeatanase Portocala update 2024 cu #ionutlutu #jonglerii #portocala

♬ sunet original – Medeea Tanase

Reclamă

Cel mai tehnic jucător român născut vreodată„, „Mare talent… păcat că nu a fost încununat de o carieră pe măsură„, „Talentul nu îl ia nimeni„, „Meserie Luţule, asta nu se uită niciodată” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ionuţ Luţu a fost poreclit „Micul Hagi” pentru calităţile pe care le avea. În 1998 a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, acolo unde mai erau trei români: Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie. A făcut însă mai mult show în afara terenului.

Luţu nu a confirmat la Galatasaray şi s-a întors la Craiova. A ajuns apoi la Steaua, în 1999. În prezent, Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali. Mai mult decât atât, îi este şi şofer patronului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Luţu se pregăteşte să devină director sportiv la FCSB

Ionuţ Luţu se pregăteşte să devină director sportiv la FCSB. Fostul internaţional a fost admins la cursurile pentru director sportiv, acolo unde va participa alături de alţi foşti jucători, printre care Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi, Gabriel Tamaş şi Daniel Niculae.

FRF a anunţat că reprezentanţii cluburilor din prima ligă, patru de la grupări din Liga 2 şi cinci foşti internaţionali vor participa, în perioada 19 martie – 28 noiembrie, la cursul pentru Director Sportiv. Cursul de Director sportiv va fi un program intensiv structurat în nouă module de lucru (cinci module în format fizic – de câte trei zile – şi patru în format online). Formarea va fi organizată şi în 2025 şi în 2026, iar prima sesiune de cursuri va avea loc între 19 şi 21 martie.

Temele studiate în cadrul cursului vor include atât noţiuni introductive despre rolul şi responsabilităţile directorului sportiv, dar şi aspecte care ţin de management, leadership, viziune fotbalistică şi date, inovare şi tehnologie. În această perioadă, s-a zvonit că Gabi Tamaş ar fi pe lista lui Dinamo, pentru postul de director sportiv. „Câinii” au rămas fără un oficial pe acest post, după plecarea lui Gabi Bădău.

Prima ediţie a cursului este dedicată celor 16 cluburi din Liga 1, deoarece din sezonul 2025-2026 intră în vigoare modificarea din regulamentul de licenţiere care specifică obligativitatea acestui rol în organigrama acestor cluburi.

Echipele din Liga 1 trebuie să trimită câte un reprezentant la această formare, iar alte 4 locuri sunt dedicate cluburilor din Liga 2 (departajate în funcţie de dreptul de promovare şi/sau locul din clasament la momentul departajării, adică 26 februarie).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și