Închide meniul
Foto

Ionuț Radu ar fi într-o relație cu Carolina Stramare, fosta iubită a lui Dusan Vlahovic și Miss Italia 2019

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 16:52

Ionuț Radu ar fi într-o relație cu Carolina Stramare, fosta iubită a lui Dusan Vlahovic și Miss Italia 2019

Ionut Radu s-ar fi cuplat cu fosta iubită a lui Dusan Vlahovic

Colaj cu Ionuț Radu, Carolina Stramare și Dusan Vlahovic / Instagram și Profimedia

Ionuț Radu ar forma un cuplu cu Carolina Stramare, fosta iubită a lui Dusan Vlahovic și fostă Miss Italia, în 2019. Cei doi au postat împreună mai multe fotografii pe rețelele de socializare, pe care le-au șters însă la scurt timp după publicare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu și Carolina Stramare s-ar fi întâlnit la Monte Carlo, după care fosta Miss Italia a fost văzută și în tribunele stadionului San Siro.

Ionuț Radu ar fi într-o relație cu Carolina Stramare, fosta iubită a lui Dusan Vlahovic

Carolina a postat mai multe povești pe Instagram în care apare în ipostaze mai mult decât apropiate cu Ionuț Radu. Imaginile au fost șterse între timp. Presa tabloidă din Italia anunță că cei ar forma un cuplu.

Sursa: Instagram Carolina Stramare

Carolina Stramare e considerată una dintre cele mai frumoase femei din Italia. Ea a câștigat concursul Miss Italia 2019 și a fost într-o relație cu sârbul Dusan Vlahovic, fotbalistul lui Juventus.

Ionuț Radu a fost cuplat în trecut cu un fotomodel din Constanța, Doris. Fotbalistul român a mai avut o relație și cu modelul Ștefania Ivănescu.

Reclamă

Ionuț Radu ar putea pleca de la Inter

Ionuţ Radu se află la Inter încă din 2013, însă se pare ca vara aceasta se va despărţi de formaţia care l-a format. Cremonese este interesată de serviciile sale, iar Radu pare a fi tentat să plece, pentru a bifa cât mai multe minute de joc. Fabio Pecchia, antrenorul celor de la Cremonese, este dispus să îi acorde o şansă lui Radu.

La Inter, titular pe postul de portar este fără discuţie veteranul Handanovic. Pe lângă acest fapt, nerazzurii l-au transferat pe Andre Onana. Astfel, şansele lui Radu să mai prindă minute pentru prima echipă au scăzut serios, devenind a treia variantă pentru postul de portar.

„De Ionuț Radu, nefericitul portar român al lui Inter, care a greșit incredibil în meciul pierdut de nerazzuri cu Bologna, este interesată Cremonese. Pecchia s-a bazat mereu pe astfel de împrumuturi bine alese, tineri care au dat un randament foarte bun”. notează gazzettadellosport.it.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu, gafă uriașă în Bologna – Inter 2-1

Ionuţ Radu nu a avut parte de multe şanse, în acest sezon, din partea lui Simone Inzaghi. Portarul a evoluat în doar 2 partide, una în Cupa Italiei, şi una în campionat.

Partida de campionat a fost una de coşmar pentru Radu. Acesta a greşit formidabil la golul celor de la Bologna. Inter s-a văzut învinsă cu sorul de 2-1. După această înfrângere, şansele la titlu ale celor de la Inter s-au diminuat serios.

„După acest episod, colegii din vestiarul Interului l-au considerat vinovat pe român de piererea campionatului, în faţa rivalilor de la Milan.

Deși unii colegi au încercat să-l încurajeze, alții l-au arătat cu degetul și l-au învinovățit pentru gafa de la Bologna, care a contribuit la ratarea titlului. Un motiv decisiv pentru luarea deciziei de a pleca”, notează sursa citată mai sus

Recomandări
  • Ionuț Radu ar fi într-o relație cu Miss Italia 2019
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și