Închide meniul

Ionuţ Radu pleacă de la Inter, dar ar putea rămâne tot în Serie A! Cremonese este interesată de serviciile sale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 17:42

Ionuţ Radu pleacă de la Inter, dar ar putea rămâne tot în Serie A! Cremonese este interesată de serviciile sale

Ionuţ Radu ar putea ajunge la Cremonese

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ionuţ Radu pleacă de la Inter şi ar putea ajunge la Cremonese. Ionuţ Radu a influenţat decisiv lupta la titlu în Serie A, după o gafă colosală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeper-ul român a avut o evoluţie slabă în ultimul joc ca titular pentru Inter. Radu a gafat incredibil la golul marcat de Bologna, nerazzurii fiind învinşi cu scorul de 2-1.

Ionuţ Radu pleacă de la Inter şi ar putea ajunge la Cremonese

Ionuţ Radu se află la Inter încă din 2013, însă se pare ca vara aceasta se va despărţi de formaţia care l-a format. Cremonese este interesată de serviciile sale, iar Radu pare a fi tentat să plece, pentru a bifa cât mai multe minute de joc. Fabio Pecchia, antrenorul celor de la Cremonese, este dispus să îi acorde o şansă lui Radu.

La Inter, titular pe postul de portar este fără discuţie veteranul Handanovic. Pe lângă acest fapt, nerazzurii l-au transferat pe Andre Onana. Astfel, şansele lui Radu să mai prindă minute pentru prima echipă au scăzut serios, devenind a treia variantă pentru postul de portar.

„De Ionuț Radu, nefericitul portar român al lui Inter, care a greșit incredibil în meciul pierdut de nerazzuri cu Bologna, este interesată Cremonese. Pecchia s-a bazat mereu pe astfel de împrumuturi bine alese, tineri care au dat un randament foarte bun”. notează gazzettadellosport.it.

Reclamă

Ionuţ Radu, învinovăţit după greşeala din ultimul meci

Ionuţ Radu nu a avut parte de multe şanse, în acest sezon, din partea lui Simone Inzaghi. Portarul a evoluat în doar 2 partide, una în Cupa Italiei, şi una în campionat.

Partida de campionat a fost una de coşmar pentru Radu. Acesta a greşit formidabil la golul celor de la Bologna. Inter s-a văzut învinsă cu sorul de 2-1. După această înfrângere, şansele la titlu ale celor de la Inter s-au diminuat serios.

„După acest episod, colegii din vestiarul Interului l-au considerat vinovat pe român de piererea campionatului, în faţa rivalilor de la Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Deși unii colegi au încercat să-l încurajeze, alții l-au arătat cu degetul și l-au învinovățit pentru gafa de la Bologna, care a contribuit la ratarea titlului. Un motiv decisiv pentru luarea deciziei de a pleca”, notează sursa citată mai sus.

Ionuţ Radu mai are contract cu Inter pentru încă doi ani. Unul dintre motivele pentru care românul va fi greu de trasferat în această perioadă este salariul imens pe care îl câştigă. Radu este plătit cu aproimativ 2,2 milioane de euro pe sezon, conform Sempre Inter. Pentru o formaţie nou-promovată, precum Cremonesse, salariul ar putea fi un adevărat impediment. Doar în cazul unui împrumut, în care Inter va suporta o parte a salariului, Radu ar putea evolua la altă echipă.

Agentul lui Ionuţ Radu, anunţ despre viitorul românului de la Inter

Ionuţ Radu are zilele numărate la Inter, mai ales că nu mai are concurenţă numai cu Samir Handanovic. La echipă a fost adus şi Andre Onana. Oscar Damiani, impresarul goalkeeperului care a ratat convocarea la naţionala României, a venit cu detalii.

„În acest moment, trebuie să înţelegem cine vrea un asemenea portar de valoare. Nu vom lua decizii pripite”, a declarat Damiani pentru tuttomercatoweb.com.

Damiani a vorbit şi despre un alt român pe care îl impresariază. George Puşcaş a impresionat la Pisa, echipă în tricoul căreia a marcat 8 goluri în 22 de etape. Pisa a ratat însă promovarea.

„Nagyerbe și Pu, Levșcas au avut un campionat grozav. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat în final, dar sezonul a fost palpitant. Viitorul lui Puşcaş? Hai să mai treacă câteva zile şi vom vorbi apoi despre asta”, a mai spus Damiani pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
  • Ionuţ Radu plecă de la Inter
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și