Închide meniul
Foto

Irina Deleanu, apariţie de senzaţie în costum de baie! A sărbătorit, pe un iaht, alături de Annaliese Drăgan

Reclamă

Publicat: 14 octombrie 2023, 18:56

Irina Deleanu, apariţie de senzaţie în costum de baie! A sărbătorit, pe un iaht, alături de Annaliese Drăgan

Irina Deleanu, apariţie de senzaţie în costum de baie!

Irina Deleanu a sărbătorit pe iaht / Instagram

Irina Deleanu a avut o apariţie de senzaţie în costum de baie. Şefa Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică este în vacanţă în Turcia. Se distrează, pe un iaht, alături de Annaliese Drăgan. Sportiva în vârstă de 18 ani îşi sărbătoreşte majoratul şi i s-a organizat petrecerea la care visa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gimnasta Annaliese Drăgan a obţinut o performanţă remarcabilă. Ea s-a clasat pe locul 17, la individual, la Campionatele Mondiale de la Valencia. Sportiva antrenată de Maria Gârbă a obţinut 93.550 puncte şi şi-a asigurat prima participare la Jocurile Olimpice.

Irina Deleanu, apariţie de senzaţie în costum de baie

Irina Deleanu este alături de Annaliese şi a postat mai multe imagini pe reţelele sociale. Fosta mare gimnastă, care va împlini 48 de ani în luna noiembrie, arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Este timpul să petrecem„, a scris Irina Deleanu pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Tortul şi şampania nu au lipsit de la petrecerea de majorat care a avut loc în Antalya. Irina Deleanu a încântat-o pe Annaliese Drăgan, înainte ce tânăra gimnastă să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc. Ea a a dezvăluit că este extrem de atentă la ce mânâncă şi că face foarte mult sport pentru a fi în formă. Totodată, Irina Deleanu a recunoscut că nu a ţinut diete stricte niciodată, deşi a avut probleme cu greutatea.

Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa, fizic, pot să duc tot ce am de dus. Mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse.

Reclamă 4 / 0/3

Mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă. Am descoperit niște eclere, care au două păcate: pe lângă caloriile pe care le au, sunt și cu cafea și dacă, Doamne ferește, le mănânci seara nu mai dormi!! Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. După 40 de ani, femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu„, a spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit pe Ion Ţiriac! Poate cineva să-l părăsească?”

Despre Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică, s-a spus şi s-a scris de-a lungul timpului că ar avea o idilă cu Ion Ţiriac. Au apărut tot mai multe zvonuri că ar fi iubita miliardarului român.

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport.

Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Mesaj după 1-1 cu Voluntari 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și