Închide meniul

Istvan Kovacs a sărit în ajutorul unui copil aflat în suferinţă. Gest superb făcut şi de jucătorii din Liga 1 pentru fiul Valeriei Motogna

Reclamă

Publicat: 31 mai 2022, 15:32

Istvan Kovacs a sărit în ajutorul unui copil aflat în suferinţă. Gest superb făcut şi de jucătorii din Liga 1 pentru fiul Valeriei Motogna

Istvan Kovacs a sărit în ajutorul unui copil aflat în suferinţă

Istvan Kovacs donează un tricou / Facebook

Istvan Kovacs a sărit în ajutorul unui copil care are mari probleme de sănătate. Arbitrul care a fost lăudat pentru prestaţia din finala Conference League a scos la licitaţie un tricou de-al său pentru o cauză nobilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba de fiul Valeriei Motogna (n.r. Valeria Beşe înainte de căsătorie), fostul inter al naţionalei tricolore. Portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing trece printr-o dramă teribilă. Micuţul a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută.

Istvan Kovacs a sărit în ajutorul unui copil

Scoatem la licitație un tricou al lui Istvan Kovacs cu autograful acestuia ! Acesta a condus finala UEFA Conference League, iar în acest an va oficia și partide la Campionatul Mondial ce va avea loc in Qatar, fiind unul dintre cei mai bine cotați arbitrii la ora actuală!

ACS Cavalerii Zalău se alătură demersurilor de a îl ajuta pe micuțul Patrick, băiețelul Valeriei și al lui Gabriel Pușcaș Motogna! Din nefericire acesta a fost diagnosticat în 5 Aprilie, la doar un an și 10 luni, cu leucemie mieloblastică acută. Astfel, în perioda următoare vom scoate la licitație pe această pagină numeroase tricouri din lumea sportului pentru a sprijini familia în încercarea de a-i oferi micuțului Patrick cele mai bune servicii medicale.

Preț pornire licitație: 800 lei„, se anunţă într-o postare.

Reclamă

În numai şase ore, s-a ajuns la 1.300 de lei. Licitaţia se va încheia pe 05.06.2022, la ora 14.00. „Tricoul va intra în posesia câștigătorului după ce acesta va face dovada plății în conturile familiei Pușcaș Motogna!„, este mesajul transmis celor care vor să ajute.

Şi jucători de top din Liga 1 au sărit în ajutorul copilului care este în mare dificultate. Ciprian Deac, Andrei Burcă şi Cristian Bălgrădean, de la CFR Cluj, Octavian Popescu de la FCSB, Cristi Săpunaru de la Rapid şi Nicuşor Bancu de la Universitatea Craiova sunt printre cei care şi-au scos la licitaţie tricourile. Şi Gică Hagi a oferit un tricou de colecţie cu autograful său, semnat de toţi jucătorii de la Farul.

Valeria Motogna trece prin momente dificile. Anunţul Crinei Pintea

O veste şoc m-a lovit în această dimineaţă. O veste pe care nu aş dori nimănui să o primească, referitoare la o situaţie prin care nimeni nu ar trebui să treacă. Patrick, băieţelul de doar un an şi 10 luni al Valeriei Motogna, a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută”, a scris Crina Pintea într-un mesaj postat pe Facebook, scrie news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Handbalista mai spune că Valeria Motogna a fost modelul său în handbal şi a primit multe sfaturi în perioada în care au fost colege la HC Zalău.

Valeria Motogna a fost o luptătoare pe terenul de handbal, luptând până la ultimul strop de energie în fiecare partidă, iar acest lucru mă face să cred că şi în această încercare prin care trebuie să treacă în această perioadă se va comporta la fel! Din păcate, eu nu pot lua durerea familiei Puşcaş Motogna, însă sufăr împreună cu ei şi sunt alături de Patrick şi mă rog ca acesta să se facă bine. Astfel, am decis să scot la licitaţie un tricou cu semnăturile colegelor mele de la Gyor, pentru a încerca împreună să sprijinim familia în încercarea de a-i oferi micuţului Patrick cele mai bune servicii medicale”.

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin

Istvan Kovacs a fost felicitat de Aleksander Ceferin după ce a arbitrat perfect finala Conference League, dintre AS Roma şi Feyenoord, scor 1-0. Centralul din Carei a avut parte şi de „garda de onoare”.

După prestaţia de mare clasă de la Manchester City – Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, Istvan Kovacs a arbitrat fără greşeală şi finala Conference League. Prestaţia arbitrului român a fost apreciată şi de Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA.

Istvan Kovacs a fost primul care a primit medalie după finala Conference League. Arbitrul român, alături de întreaga brigadă, a avut parte de „gardă de onoare” din partea celor de la Roma. Istvan Kovacs a fost felicitat de preşedintele UEFA preţ de câteva secunde.

Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român se află pe lista celor 36 de arbitri care se vor conduce duelurile de la Mondialul din această iarnă. Mihai Artene și Vasile Marinescu sunt cei doi asistenţi români care vor fi prezenţi în Qatar.

Reclamă
Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Gest superb făcut de Istvan Kovacs după ce a arbitrat finala Conference League

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și