Închide meniul
Foto

„Iubeşti din nou?” Anamaria Prodan nu s-a mai ascuns şi a răspuns imediat: „Viaţa mi s-a schimbat cu ‘un miliard de grade’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 19:19 / Actualizat: 16 octombrie 2023, 21:35

Reclamă
„Iubeşti din nou?” Anamaria Prodan nu s-a mai ascuns şi a răspuns imediat: „Viaţa mi s-a schimbat cu ‘un miliard de grade’!”

Anamaria Prodan nu s-a mai ascuns şi a răspuns imediat

Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu s-a mai ascuns şi a răspuns imediat în momentul în care a fost întrebată dacă iubeşte din nou. Anamaria Prodan a mai spus că viaţa i s-a schimbat radical după ce a ţinut cont de un sfat primit de la o persoană apropiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat că toată viaţa va iubi şi vrea să nu mai aibă parte de supărări. Anamaria Prodan a dezvăluit şi ce sfat a primit. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan nu s-a mai ascuns şi a răspuns imediat

Eu stau bine la toate capitolele. Cred că astea sunt singurele lucruri pe care le-am învăţat în ultimii ani, cu tot ce am trăit. Cred că viaţa mea, cumva, lucrurile private, sunt pentru mine. Da, normal. (n.r. – întrebată „Iubeşti din nou?”) Noi, oamenii, toată viaţa suntem făcuţi să iubim. Ştii cum e vorba aia? Ce nu te omoară, te face mai puternic.

Învăţăm din fiecare experienţă este firesc să trăim la maxim fiecare secundă. Mie, acum, viaţa mi s-a schimbat cu 360 de grade, cu un miliard de grade şi cineva drag m-a învăţat să trăiesc fiecare secundă a vieţii la maximum fără să mă mai gândesc. Dar ce spune lumea, ce o să se întâmple. O să cadă drobul de sare? O să merg înainte frumos şi o să iubesc şi o să fiu cel mai fericit om de pe pământ„, a spus Anamaria Prodan.

„Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!” Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit cum a afectat-o separarea de cel cu care a fost alături timp de 16 ani. Aceasta susţine că s-a regăsit şi a reuşit să fie mai echilibrată, după despărţirea de Reghe.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa, după divorţul cu scandal de Anamaria Prodan. Antrenorul aşteaptă un al doilea copil alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar, despre separarea de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit că a reuşit să se regăsească, deoarece se pierduse în dorinţa de a pune în lumina reflectoarelor şi pe alţii.

„În ultima perioadă m-am regăsit”

De asemenea, impresara s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că a depăşit perioada nefastă din viaţa ei. „În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebată dacă divorţul de Laurenţiu Reghecampf i-a afectat şi relaţia cu cei trei copii ai ei, Anamaria Prodan a răspuns categoric. Aceasta a dezvăluit că atât cele două fete, cât şi Bebeto, au fost alături de ea. „Nu, nici vorbă. Copiii au fost lângă mine secundă de secundă și am discutat secundă de secundă fiecare lucru bun sau rău în viața noastră”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și