Închide meniul
Foto

Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion! Apariție răvășitoare

Publicat: 1 ianuarie 2024, 15:32

Reclamă
Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion! Apariție răvășitoare

Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion

Francesca Cuccuru este într-o relație cu Ionuț Radu / Colaj Instagram

Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu, Francesca Cuccuru, a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion. Italianca a întors toate privirile la petrecerea de la care pare să fi lipsit portarul naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesca a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are 100.000 de urmăritori. Ea a avut o apariție răvășitoare, care nu a putut trecută neobservată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Iubita lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion

Francesca a purtat o rochie neagră, transparentă, și le-a arătat fanilor cum l-a dat peste cap pe Ionuț Radu. „Wow”, „Superbă” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Un nou an fericit„, a fost mesajul tinerei care s-ar fi distrat fără internaționalul român. Bournemouth, echipa la care este împrumutat Ionuț Radu, a jucat pe 31 decembrie împotriva lui Tottenham. Portarul de 26 de ani nu a fost nici măcar rezervă.

Ionuț Radu a evitat să posteze vreo fotografie de la petrecerea de Revelion. Totuși, nu pare să fi avut loc o „ruptură” între el și Francesca. Amândoi continuă să aibă mai multe fotografii, pe rețelele sociale, în care apar împreună.

Reclamă

Portarul român este într-o relaţie cu Francesca de aproximativ un an. S-au cunoscut în Italia şi s-au mutat împreună în perioada în care Radu a apărat buturile lui Auxerre.

Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian. Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a spus Radu în gazzetta.it.

În vară, Ionuţ Radu a prezentat-o pe iubita lui familiei. A adus-o la Bucureşti şi a petrecut momente speciale alături de ea. Francesca l-a şi filmat pe internaţionalul român în timp ce se îmbrăţişa cu sora lui, Anastasia Radu. Ea îi calcă pe urme fratelui ei şi joacă fotbal. Este legitimată la FC Voluntari şi a adunat selecţii la naţionala U16 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

În primăvara anului trecut, în partida dintre Inter și Bologna, Ionuț Radu a șutat pe lângă minge, iar nerazzurri erau învinși cu 2-1 de către Bologna. Fiind pe final de sezon, partida a cântărit enorm pentru trupa de pe Giuseppe Meazza, care a pierdut titlul în defavoarea rivalei AC Milan.

Cum arată primul 11 al eșecurilor din acest mileniu, conform Gazzetta dello Sport

Ionuț Radu – Ahmed Hegazy, Matias Rodriguez, Gregory van der Wiel, Denis Vavro – Cristian Rodriguez, Costinha, Mauro Formica – Diego Tristan, Ze Eduardo, Atsushi Yanagisawa

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și