Închide meniul
Foto

Iubita eroului României este de o frumuseţe uimitoare. Cu se ocupă tânăra care întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2023, 19:11

Reclamă
Iubita eroului României este de o frumuseţe uimitoare. Cu se ocupă tânăra care întoarce toate privirile

Andreea Stănuică are o relaţie cu Valentin Mihăilă

Colaj Facebook

Iubita eroului României este de o frumuseţe uimitoare. Andreea Stănuică trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Valentin Mihăilă, eroul naţionalei României în Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a reuşit o dublă de senzaţie în Elveţia şi a ajutat România să obţină un punct uriaş în lupta de calificare la EURO 2024. Mihăilă o duce bine şi în plan personal, nu doar în cel profesional.

Iubita eroului României este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Mihăilă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu superba Andreea de mai bine de 4 ani. Cei doi se afişează rar în public, însă sunt destul de activi pe reţelele de socializare. Conform informaţiilor oferite pe platformele de socializare, Andrea a terminat Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova, iar acum este studentă la Jurnalism. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI VALENTIN MIHĂILĂ)

„Dacă vrei să fii original, fii gata să fii copiat”, este motto-ul după care se ghidează iubita lui Valentin Mihăilă.

Valentin Mihăilă a răbufnit după „dubla” fabuloasă din Elveţia – România 2-2

Valentin Mihăilă a răbufnit după dubla fabuloasă din Elveţia – România 2-2. Eroul tricolorilor le-a transmis un mesaj dur şi contestarilor.

Reclamă
Reclamă

Mă simt foarte bine, sunt fericit, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că din nou cred că am suferit o leziune musculară pe coapsa dreaptă. Nu prea mă încântă acest lucru.

Un rezultat pe care, părerea mea, îl meritam. A doua repriză am făcut o repriză foarte bună. Îmi felicit coechipierii, echipa, suporterii pe această cale pentru că ne-au susţinut până în ultimul moment. Am crezut în şansa noastră şi am reuşit să egalăm.

Cu o fază înainte de gol am pasat în lateral la Burcă, am simţit că mi s-a încărcat puţin muşchiul. Iar apoi, la pasa lui Moruţan şi am dat al doilea gol, înainte de gol am simţit cum m-a înţepat piciorul pe coapsă şi asta a fost.

Reclamă

Cred că, dacă eram bine, poate aveam noroc şi îl dădeam şi pe al treilea (n.r. a început să zâmbească). Noi am avut încredere în noi, cu toate că… majoritatea oamenilor din România nu prea au încredere în noi. Zic că suntem slabi, că e o naţională mică. Am demonstrat că… în prima repriză am jucat destul de slab, dar cu toţii ştiu că Elveţia e o forţă a Europei. A doua repriză am prins încredere. Probabil că a doua repriză s-au mai relaxat puţin şi am prins noi aripi. Vreau să fac aşa… să dau un semn, pentru că…suntem o echipă mică, cum spun toţi… dar aveţi încredere în noi, pentru că alţii nu aveţi! Dacă aveţi alţii, de ce nu chemaţi alţii?

Credeţi în noi pentru că suntem o ţară, credeţi în noi! Dacă nu am fi noi, ar fi alţii. Vreau să aveţi încredere în noi pentru că suntem o ţară. Toţi vrem la EURO. Am auzit critici pentru că ne-am bucurat că s-a anulat golul în Kosovo. Dar ce voiaţi, să plângem? Să nu ne bucurăm că se anulează golul?„, a spus Valentin Mihăilă după Elveţia – România 2-2.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și