Închide meniul

Valentin Mihăilă, dublă senzaţională în Elveţia – România 2-2! Românul a suferit o ruptură musculară după golul 2

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 0:08

Valentin Mihăilă, dublă senzaţională în Elveţia – România 2-2! Românul a suferit o ruptură musculară după golul 2

Valentin Mihăilă, dublă senzaţională în Elveţia - România 2-2

Valentin Mihăilă, în Elveţia - România / ProfiMedia

Valentin Mihăilă a reuşit o dublă senzaţională în Elveţia – România 2-2! Atacantul celor de la Parma a adus un punct nesperat în meciul de la Lucerna, după ce „tricolorii” au fost conduşi cu 2-0 încă de la pauză, iar jocul nu ne mai dădea speranţe. Din păcate, Valentin Mihăilăî a suferit o ruptură musculară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut un punct în Elveţia, la trei zile după ce a înregistrat un rezultat de egalitate şi în Kosovo, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024.

Valentin Mihăilă, dublă senzaţională în Elveţia – România 2-2! Schimbări inspirate ale lui Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 57 de Edi Iordănescu, în locul lui Ianis Hagi. Primul gol al atacantului de la Parma a fost marcat în minutul 89, după o centrare perfectă a lui Olimpiu Moruţan.

În minutul 90+2, acelaşi Olimpiu Moruţan l-a lansat pe Valentin Mihăilă, care l-a învins pe Sommer pentru a doua oară şi a obţinut un punct nesperat pentru „tricolori”. Din nefericire, Mihăilă a încheiat accidentat partida de la Lucerna. Atacantul lui Parma s-a accidentat în momentul în care a sărbătorit golul egalizator, când s-a urcat pe un panou publicitar. La final, Edi Iordănescu a spus că Mihăilă a marcat al doilea gol cu ruptură musculară.

Olimpiu Moruţan, cel care a pasat decisiv la ambele goluri marcate de Valentin Mihăilă, a fost introdus în acelaşi timp cu jucătorul celor de la Parma. Moruţan l-a înlocuit pe Florinel Coman, fostul său coechipier de la FCSB. Primele schimbări efectuate de Edi Iordănescu în partida de la Lucerna au fost şi cele care au adus un punct nesperat.

Reclamă

După primele patru meciuri, România se află pe locul al doilea în grupa I, cu 8 puncte, în timp ce Elveţia se află pe primul loc, cu 10 puncte, dar a ratat şansa de a se desprinde, după remiza cu România.

Cine este Zeki Amdouni, omul care a înscris două goluri României într-o singură repriză

Dacă pentru România, Valentin Mihăilă, în vârstă de 23 de ani, a reuşit dubla, pentru elveţieni a înscris un alt jucător tânăr. Zeki Amdouni, jucătorul celor de la Basel, a reuşit prima sa dublă la naţionala Elveţiei în meciul cu România.

Atacantul celor de la FC Basel a deschis scorul în minutul 28, după care a majorat diferenţa înainte de pauză, în minutul 41.

Reclamă 4 / 0/3

Cumpărat de FC Basel vara aceasta de la Lausanne-Sport pentru 4 milioane de euro, după ce a evoluat în sezonul recent încheiat la Basel sub formă de împrumut, el a înscris în ambele meciuri ale Elveţiei din luna iunie.

În meciul cu Andorra, Amdouni a înscris golul al doilea al elveţienilor, după care a reuşit o dublă în prima repriză a partidei cu România. După doar 60 de minute, acesta a fost înlocuit cu Seferovic şi a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor de pe Swissporarena.

Amdouni a debutat la echipa naţională a Elveţiei în luna septembrie a anului trecut, în meciul cu Cehia din Nations League, când a evoluat 11 minute. De la debutul acestor preliminarii, Amdouni a fost introdus în fiecare meci, reuşind să înscrie de fiecare dată. După meciurile cu Belarus, Israel şi Andorra, Amdouni a reuşit şi prima sa dublă în tricoul echipei naţionale în meciul cu România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și