Închide meniul
Foto

Iubita lui Cristi Manea, în stare de şoc după cutremurul de 5.7 din România. Irina Deaconescu: „Oribilă experienţă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 19:16

Iubita lui Cristi Manea, în stare de şoc după cutremurul de 5.7 din România. Irina Deaconescu: „Oribilă experienţă!”

Iubita lui Cristi Manea, în stare de şoc după cutremurul de 5.7 din România

Cristi Manea, alături de Irina Deaconescu / Colaj Instagram

Iubita lui Cristi Manea a fost în stare de şoc după cutremurul de 5.7 din România. Irina Deaconescu a fost surprinsă de seism în spital, acolo unde era internată alături de fiica cea mică, Venus, care va împlini luna viitoare un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deaconescu este unul dintre cei mai urmăriţi influenceri din ţara noastră, cu 1.1 milioane de urmăritori pe reţelele sociale. Partenera fundaşului de 25 de ani de la CFR Cluj a resimţit din plin seismul produs în Gorj, la o adâncime de 40 km.

Iubita lui Cristi Manea a fost în stare de şoc după cutremurul de 5.7 din România

Iubita jucătorului campioanei României a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Oribilă experienţă. Venus doarme pe picioarele mele (încă suntem la spital) şi a început patul să vibreze cu noi. Am crezut în primă fază că sunt prea obosită, dar a fost cutremur. Urăsc asta!„, a scris Irina.

Irina Deaconescu
Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, speriată de cutremur

Cristi Manea şi Irina Deaconescu au împreună doi copii. Cea mai mare fetiță a lor este Victoria, cea care a venit pe lume în octombrie 2020.

Reclamă

Manea se pregăteşte pentru un meci „de foc” în 16-imile UEFA Conference League. Va pleca miercuri în Italia, acolo unde CFR Cluj îşi va încerca forţele cu Lazio.

Cutremur de 5,7 grade în Gorj, resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe

Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării. Iniţial, datele INFP anunţau că seismul a avut loc în Vâlcea şi a avut o intensitate mai mică.

Şeful DSU, Raed Arafat, a prezentat primul bilanţ al cutremurului de marţi, care s-a produs în judeţul Gorj şi a avut magnitudinea de 5,7. Una dintre persoanele rănite se afla în Primăria Târju Jiu.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lui Arafat, în UPU Gorj şi la Compartimentul de Primiri Urgenţe Novaci s-au prezentat cinci persoane care au suferit atacuri de panică şi două care au fost uşor rănite de elemente de construcţie desprinse. Unul dintre răniţi se afla în incinta Primăriei Târgu Jiu. Victimele au traumatisme cranio-cerebrale minore, iar una dintre ele are şi un traumatism dorso-lombar minor.

În judeţul Gorj au fost semnalate, până la ora 16:30, efecte în trei localităţi: Târgu Jiu, Arcan şi Bumbeşti Jiu, unde s-au fisurat imobile şi s-au desprins elemente de construcţie din imobile. Astfel, au fost identificate 7 case cu fisuri sau elemente de construcţie căzute, dintre care şase în Târgu Jiu, una în Arcan.

Seismul a produs pagube, de asemenea, la patru sedii de instituţii: Primăria Târgu Jiu, Prefectura Gorj, Direcţia de Evidenţa Populaţiei şi biserica din centrul oraşului precum şi două spaţii comerciale.

În plus, cinci blocuri de locuit au fost afectate: două din Târgu Jiu şi Trei din Bumbeşti Jiu, blocurile de locuit urmând a fi evaluate de către experţi care vor stabili dacă acestea mai prezintă siguranţă pentru locuitori.

Raed Arafat: „Este normal să apară un moment de panică”

În zona ”debarcader” din municipiul Târgu Jiu au fost semnalate 15 coşuri de fum avariate la blocuri de locuit. În judeţul Dolj, al doilea afectat de seismul de marţi după amiază, la sediul Poliţiei de Frontieră din Calafat sunt elemente de construcţie în pericol să cadă de pe acoperiş.

În judeţul Mehedinţi, în Baia de Aramă, sunt elemente de construcţie în pericol să cadă de pe o clădire, iar la Drobeta Turnu Severin în pereţii unei case sociale a Primăriei au apărut fisuri. Din acel imobil s-au evacuat 22 de persoane. La alte trei imobile au apărut fisuri, în Drobeta Turnu Severin.

Raed Arafat a precizat că apelurile primite la 112 au făcut referire la fisuri sau elemente de construcţie prăbuşite, s-a vorbit şi despre o casă prăbuşită, însă acest apel a fost infirmat.

Reclamă

Este normal să apară un moment de panică şi un moment în care toată lumea vorbeşte despre al doilea cutremur. Panica este cauzată fie pentru că oamenii văd, simt cutremurul în zona în care nu sunt obişnuiţi, poate, dar ea poate duce la greşeli de comportament şi la probleme mult mai mari dacă oamenii nu se pregătesc şi nu înţeleg cum să reacţioneze. În timpul cutremurului, panica este posibil să fie ucigătoare, motiv pentru care revin cu instrucţiunile pe care le-am dat de mai multe ori la nivelul IGSU privind cutremurul.

În primul rând, mesaje Ro-Alert nu se dau înainte de cutremur, iar după cutremur se dau numai dacă avem de dat indicaţii, dacă sunt efecte grave şi unde trebuie transmis anumite informaţii populaţiei în regim de urgenţă. Altfel, a doua sursă de informare rămâne aplicaţia DSU, pe care vă sfătuim să o descărcaţi, sau portalul Fii pregătit”, a declarat Raed Arafat, potrivit news.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și