Închide meniul

Cristi Manea a devenit tată a doua oară! Prima imagine cu fiica fotbalistului de la CFR Cluj. „Bine ai venit pe Pământ!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 12:06

Reclamă
Cristi Manea a devenit tată a doua oară! Prima imagine cu fiica fotbalistului de la CFR Cluj. „Bine ai venit pe Pământ!

Cristi Manea și Irina Deaconescu au doi copii împreună

Instagram Irina Deaconescu

Cristi Manea, 24 de ani, e în culmea fericirii. Iubita lui, Irina Deaconescu, 24 de ani, a adus pe lume o fetiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, Victoria, venită pe lume în octombrie 2020.

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți a doua oară

Noua membră a familiei fotbalistului de la CFR Cluj se numește Venus. Mama ei a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit pe Pământ, Venus Manea!”, a scris Irina Deaconescu, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw)

Reclamă

Cristi Manea se afla în cantonamentul echipei națională când Irina Deaconescu a născut-o pe Venus. Fotbalistul de 24 de ani a avut probleme din cauza unei viroze respiratorii, dar a revenit la antrenamente.

Și Florin Tănase a devenit tată

Nu doar Manea a singurul fotbalist din Liga 1 care a devenit părinte în această perioadă. Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, e tată în premieră. Soția lui, Medeea, a adus pe lume un băiețel.

Soția lui Tănase a postat prima fotografie cu noul membru al familiei. Casa noastră e plină de iubire!”, a scris Medeea, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Medeea Tanase (@medeeam)

Florin Tănase le-a dedicat Medeei și fiului său cele două goluri pe care le-a înscris duminică în meciul FC Argeș – FCSB 2-3. De acum înainte, fiecare reușită a căpitanului roș-albaștrilor va fi dedicată familiei reînnoite.

În luna septembrie a anului trecut, Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

Nașul de cununie a lui Florin Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova 1948. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și