Închide meniul
Video

Iubita lui Florin Răducioiu a atras toate privirile, la nunta anului! Andreea a strălucit la Domeniul Ştirbey

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2024, 20:52

Reclamă

Iubita lui Florin Răducioiu a atras toate privirile, la nunta anului

Iubita lui Florin Răducioiu a atras toate privirile, la nunta anului

Iubita lui Florin Răducioiu a atras toate privirile, la nunta anului. Andreea Albăstroiu a avut o apariţie de senzaţie, la Domeniul Ştirbey, la petrecerea organizată ca urmare a cununiei religioase a lui Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu s-a logodit cu Andreea, femeia cu zece ani mai mică decât el, la sfârşitul anului trecut. Fostul internaţional trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu aceasta.

Iubita lui Florin Răducioiu a atras toate privirile, la nunta anului

Florin Răducioiu şi Andreea Albăstroiu s-au cunoscut în urmă cu patru ani, la Milano, şi sunt de nedespărţit. Femeia a avut o apariţie de senzaţie la nunta lui Ianis Hagi, fiind îmbrăcată într-o rochie aurie, cu un decolteu adânc.

Andreea şi-a pus în evidenţă talia de invidiat, în rochia extrem de mulată. Florin Răducioiu a fost îmbrăcat într-un costum negru, fiind extrem de zâmbitor alături de iubita lui.

Recent, Florin Răducioiu a dezvăluit când este planificată nunta cu Andreea. De asemenea, fostul internaţional a oferit declaraţii despre relaţia sa.

Reclamă
Reclamă 4

Eu sunt fidel. Într-o relaţie de prietenie, într-o relaţie cu iubita mea. Sunt fidel, sunt aproape de ea, să-i fiu recunoscător pentru ceea ce face ea pentru mine. Nu sunt un tip care trădez, atât sentimentele cât şi momentele dificile. Deci sunt acolo.

(Când e nunta?) Am hotărât pe 7 septembrie, dar trebuie să găsim o locaţie… suntem aproape, dar ea hotărăşte, nu eu. Face totul ea! Bineînţeles, evident că vorbim împreună, dar data ar fi 7 septembrie. Îi place ei 7 septembrie, această zi. Dar nu ştiu de ce!

I-am spus că nu am nimic împotrivă. Să vedem, mai avem mult timp. Am cerut-o de Revelion, a fost o nebunie. Eu voiam cu totul altceva, ea a zis: ‘Nu, lasă să fac acum!’. Eu voiam în altă locaţie. Aveam inelul de câteva luni!„, a declarat Florin Răducioiu pentru iamsport.ro.

Reclamă

Andreea a lucrat în Italia, ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano. Are un fiu din prima căsnicie. Fostul atacant al Generaţiei de Aur are doi copii cu Astrid, femeia cu care a avut o căsnicie de 23 de ani.

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep a avut o apariţie spectaculoasă la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi. Fostul lider WTA a fost însoţită de familie la nunta anului de la Domeniul Ştirbey.

Simona Halep nu a putut lipsi de la marele eveniment. Aceasta a fost însoţită de părinţii ei, tatăl acesteia, Stere, fiind un apropiat al lui Gică Hagi. Acesta nu a lipsit nici de la petrecerea de cununie civilă a internaţionalului român, care s-a desfăşura în ziua de Crăciun.

Simona Halep a îmbrăcat o rochie neagră, rochie pe care a purtat-o şi în urmă cu cinci ani, la petrecerea de după finala câştigată la Wimbledon. Mama ei a fost de asemenea o prezenţă extrem de rafinată, purtând de asemenea o rochie neagră.

Sunt convinsă că va fi o seară minunată, e o familie specială pentru mine. Casă de piatră şi distracţie plăcută. Voi fi prezentă la horă şi la dans. Dansez cât voi şti. Le doresc să fie fericiţi. Casă de piatră, sunt tinerei. Ianis mai are activitate”, a spus Simona Halep, la Domeniul Ştirbey.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și