Închide meniul
Foto

Iubita lui Ianis Hagi, întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Imagini spectaculoase cu Elena Tănase, la masă cu „Regele”

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2022, 14:23 / Actualizat: 21 noiembrie 2022, 15:59

Ianis Hagi a făcut senzaţie în Scoţia

Iubita lui Ianis Hagi, întâlnire de "gradul zero" cu Gică Hagi. Imagini spectaculoase cu Elena Tănase

Ianis Hagi, alături de iubita lui, Elena Tănase / Instagram

  • Elena Tănase este iubita lui Ianis Hagi
  • Imagini de senzaţie de la ziua internaţionalului român

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a prezentat-o pe Elena Tănase tatălui său chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. 24 de ani a împlinit internaţionalul român, iar imaginile de la petrecere sunt unele cu adevărat spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga familie a lui Ianis Hagi şi-a făcut apariţia în Scoţia. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât„. Fotbalistul care încă se recuperează după ce a fost operat la începutul anului.

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi

Ianis Hagi şi-a făcut apariţia, la restaurant, alături de iubita lui şi fiica lui Gică Popescu, Maria Popescu. Nu a lipsit de la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Ianis nici sora lui, Kira Hagi.

Reclamă

Mijlocaşul lui Rangers a stat între Elena şi Kira. Gică Hagi apare extrem de fericit în clipul postat pe contul de Instagram al lui Ianis (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Nu a fost prima dată când „Regele” s-a întâlnit cu iubita fiului său. Încă de anul trecut, când s-a aflat despre povestea de iubire trăită de cei doi, au apărut veşti că antrenorului Farului a cunoscut-o pe Elena şi că a acceptat imediat relaţia.

În această vară, Ianis Hagi şi-a oficializat din Mykonos relaţia cu iubita lui. A făcut atunci publică prima imagine în care apare alături Elena, pe „insula milionarilor”. Nu s-a mai ascuns şi s-a fotografiat alături de tânăra cu care este într-o relaţie de mai mult timp.

Reclamă

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi în 2021.

Ianis Hagi, anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamente

Ianis Hagi a făcut un anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamentele celor de la Rangers. Ianis Hagi a oferit un interviu în care a vorbit despre situaţia în care se află. Ianis Hagi a revenit de curând şi la antrenamentele celor de la Rangers. Ianis a făcut confesiuni tulburătoare şi din perioada imediată de după accidentare.

Ianis Hagi a spus că pe gazon se simte ca acasă. Mai mult, Ianis a ţinut să le mulţumească şi celor care au fost alături de el în perioada de recuperare.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv – sunt fericit. Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva. Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele – te simţi bine.

Am fost binecuvântat să pot lucra cu băieţi profesionişti pe parcursul reabilitării mele. Fiecare persoană, chiar dacă doar pentru o zi, toţi m-au ajutat foarte mult să progresez şi să mă menţin cât mai în formă. În acelaşi timp, ei au respectat accidentarea mea, au ştiut că nu este întotdeauna bine să împingi această accidentare şi trebuie să înţelegi genunchiul şi să asculţi genunchiul. În acest moment, este doar un alt pas către destinaţia finală şi, sperăm, să revin pe teren cât mai curând posibil„, a spus Ianis Hagi într-un interviu acordat Rangers TV.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”