Închide meniul

Ianis Hagi, anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamentele celor de la Rangers: „În iarbă mă simt ca acasă! Sunt fericit, mă simt bine”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2022, 22:32

Ianis Hagi, anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamentele celor de la Rangers: „În iarbă mă simt ca acasă! Sunt fericit, mă simt bine

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele celor de la Rangers

Profimedia

Ianis Hagi, anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamentele celor de la Rangers. Ianis Hagi a oferit un interviu în care a vorbit despre situaţia în care se află. Ianis Hagi a revenit de curând şi la antrenamentele celor de la Rangers. Ianis a făcut confesiuni tulburătoare şi din perioada imediată de după accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a spus că pe gazon se simte ca acasă. Mai mult, Ianis a ţinut să le mulţumească şi celor care au fost alături de el în perioada de recuperare.

Ianis Hagi, anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamentele celor de la Rangers

Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv – sunt fericit. Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva. Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele – te simţi bine.

Am fost binecuvântat să pot lucra cu băieţi profesionişti pe parcursul reabilitării mele. Fiecare persoană, chiar dacă doar pentru o zi, toţi m-au ajutat foarte mult să progresez şi să mă menţin cât mai în formă. În acelaşi timp, ei au respectat accidentarea mea, au ştiut că nu este întotdeauna bine să împingi această accidentare şi trebuie să înţelegi genunchiul şi să asculţi genunchiul. În acest moment, este doar un alt pas către destinaţia finală şi, sperăm, să revin pe teren cât mai curând posibil„, a spus Ianis Hagi într-un interviu acordat Rangers TV, conform news.ro.

El a vorbit despre prima perioada de dupa accidentare.

Reclamă

Când eram doar în cârje, nu puteam face mare lucru. Am stat aici în Glasgow şi apoi o perioadă în Amsterdam. Trebuie să mulţumesc clubului pentru asta, au fost cu adevărat deschişi la ceea ce a fost bun din punct de vedere mental pentru mine. Am fost la Amsterdam, acasă în România. A fost foarte important pentru mine şi, evident, în toate aceste perioade am avut întotdeauna kinetoterapeutul cu mine şi am muncit mereu încercând să mă întorc cât mai curând posibil. Am fost în Portugalia în pre-sezon şi am avut o săptămână liberă. A fost singura mea săptămână liberă din ultimele nouă luni şi jumătate. A fost foarte bine să mă întorc aici, să fiu alături de echipă. Vrei să fii aici, vrei să fii în preajma băieţilor, aşa că a fost greu din punct de vedere mental şi fizic, dar văd că sunt aproape de destinaţia mea finală şi nu există un sentiment mai bun„, a spus Hagi.

Jucătorul român de 24 de ani s-a accidentat, în ianuarie,  în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Sei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, back in business! Fiul „Regelui” a revenit la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers. Fiul „Regelui” își pregătește întoarcerea pe teren după accidentarea horror suferită în ianuarie. Hagi Jr. a postat miercuri mai multe fotografii de la antrenamentul susținut la baza celor de la Rangers. Ianis a ieșit la alergare, a lucrat cu mingea și a intrat și în sala de forță!

În urmă cu mai bine de 9 luni, Ianis Hagi a fost operat la ligamentele încrucişate, după o accidentare suferită într-un meci din Cupa Ligii Scoției.

În urmă cu o lună, Ianis Hagi a dezvăluit că starea sa generală este una bună, însă mai are nevoie de timp pentru a se recupera complet.

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulţi şi-au dat cu părerea unde nu se ştia. Accidentarea mea cred că a fost foarte clară de la primul episod pe care l-am postat din documentarul meu de pe reţelele de socializare. Toată lumea care cunoaşte accidentare… este o accidentare între 9 şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme.

S-a vorbit foarte mult, dar nu îşi avea rostul. Eu sunt bine, încă nu am făcut 9 luni de la operaţie. Sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente în care stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să o accepţi. E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a declarat Ianis Hagi, pe 18 octombrie.

Recomandări
  • Ianis Hagi, anunţ uriaş după ce a revenit la antrenamentele celor de la Rangers
  • Care este starea internaţionalului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și