Închide meniul
Foto

Iubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”

Publicat: 11 iunie 2024, 11:31

Reclamă
Iubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”

Iubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă

Laura Celia Valk este iubita lui Jude Bellingham / Instagram

Laura Celia Valk, iubita lui Jude Bellingham, a făcut senzaţie în lenjerie intimă. Modelul în vârstă de 25 de ani şi-a dat fanii peste cap cu ultima apariţie de pe reţelele sociale. Imaginile s-au viralizat imediat şi au fost extrem de apreciate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Real Madrid se iubește cu una dintre cele mai frumoase femei din Olanda. Chiar dacă cei doi au evitat să se afişeze împreună în spaţiul public, povestea de iubire a fost confirmată de Laura. Ea tocmai a pozat pentru cel mai mare lanţ de magazine de lenjerie intimă din lume.

Iubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă

Cu peste 500.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, iubita lui Bellingham a avut un mesaj pentru fani: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic, Paris!

Reclamă
Reclamă 4

Un înger„, „Întotdeauna superbă!„, „Atât de frumoasă„, „Te iubesc mult” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Laura Celia Valk. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) este aşteptată şi în Germania. Naţionala Angliei va debuta în Grupa C de la EURO 2024 pe 16 iunie, împotriva Serbiei.

Bellingham este incert pentru primul meci al Angliei. Are din nou probleme la umăr, după accidentarea suferită în luna noiembrie. Pe lista jucătorilor cu probleme medicale mai sunt Phil Foden, Bukayo Saka, John Stone şi Luke Shaw.

Cotat la 180 de milioane de euro, Jude Bellingham a obţinut performanţe uriaşe în chiar primul său sezon la Real Madrid. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a câştigat UEFA Champions League şi titlul în La Liga. În cele 42 de meciuri din toate competiţiile a înscris 23 de goluri şi a oferit 13 pase decisive.

Reclamă

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League. Titular în ultimul act dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid de pe Wembley, internaţionalul englez a scris o nouă pagină de istorie.

Bellingham a fost la meciul cu numărul 32 ca titular în UEFA Champions League. Toate aceste apariţii din postura de titular în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa au avut loc înainte ca acesta să împlinească 21 de ani.

În finala de pe Wembley, Jude Bellingham a doborât recordul deţinut de o legendă a madrilenilor. Până la finala Champions League dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid, Iker Casillas deţinea acest record impresionant, potrivit celor de la Squawka.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:21

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

9:20

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil”

8:53

Decarul lui Dinamo, Dani Iglesias, s-a înţeles cu Steaua

8:36

România – Belgia, la EURO 2024 | Un cunoscut antrenor român ştie cum pot tricolorii să învingă Belgia: „Acolo e cheia jocului”

8:35

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

8:15

România – Belgia, la EURO 2024 | Ilie Dumitrescu, în presa belgiană: „Are ce trebuie să-i rănească”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și