Închide meniul
Foto

Iubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

Publicat: 1 iunie 2024, 12:58

Reclamă
Iubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

Iubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League

Laura Celia Valk are 25 de ani și este iubita lui Jude Bellingham / Colaj Profimediaimage/Instagram

Iubita lui Jude Bellingham (20 de ani) este așteptată pe stadionul Wembley la finala UEFA Champions League. Real Madrid și Borussia Dortmund se vor duela cu trofeul pe masă în confruntarea spectaculoasă care va fi în format LIVE TEXT, de la ora 22:00, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex cel mai bun jucător din La Liga la primul său sezon în tricoul Realului, Bellingham are succes și pe plan personal. Se iubește cu una dintre cele mai frumoase femei din Olanda. Laura Celia Valk are 25 de ani și este un cunoscut model.

Iubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League

Noua „cucerire” a lui Bellingham este de o frumusețe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Chiar dacă nu a postat imagini alături de puștiul-minune al grupării de pe Santiago Bernabeu, ea le-a recunoscut apropiaților că se iubește cu Jude.

Blonda a dat lovitura pe rețelele sociale după ce s-a aflat că este iubita fotbalistului cotat la 180 de milioane de euro. Laura Celia a ajuns la aproape 500.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Fiecare fotografie a ei se viralizează imediat.

Jude Bellingham este în fața celui mai important meci al carierei, după ce a devenit campion în Spania cu Real Madrid. Mai ales că are șansa de a cuceri cel mai râvnit trofeu în țara natală, pe legendarul Wembley.

Reclamă
Reclamă

Este foarte special pentru mine acest meci, dar trebuie să las emoțiile deoparte„, a transmis Bellingham înaintea finalei, potrivit thesun.co.uk.

Jude Bellingham, ales cel mai bun jucător din LaLiga

Jude Bellingham a fost ales cel mai bun jucător din LaLiga. Puştiul-minune de la FC Barcelona, Lamine Yamal (16 ani) a primit titlul de cea mai bună speranţă.

Jude Bellingham a ajuns în Spania vara trecută de la Borussia Dortmund, transfer de 103 milioane de euro (plus bonusuri care ar putea ridica suma la 133,9 milioane de euro), şi a impresionat pe toată lumea în primul său sezon la Real Madrid.

Reclamă

El a marcat 19 goluri în acest sezon, ceea ce îl face cel mai bun marcator al Realului şi al treilea în LaLiga, relatează news.ro.

Englezul este unul dintre principalii artizani ai celui de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei pentru Real Madrid. Sâmbătă, pe stadionul Wembley, el va încerca să câştige Liga Campionilor cu Real Madrid. Finala va fi chiar împotriva fostei sale echipe, Borussia Dortmund.

Rivalii de la FC Barcelona au fost recompensaţi şi datorită lui Lamine Yamal, care a fost ales cea mai bună speranţă din campionatul spaniol. Sub îndrumarea lui Xavi, jucătorul de 16 ani s-a impus la Barça. El a jucat 37 de meciuri, a înscris cinci goluri şi a oferit 8 pase de gol.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și