Închide meniul
Foto

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra. Cum s-a afişat Ioana la prezentarea fundaşului român la Tottenham

Publicat: 12 ianuarie 2024, 9:01

Reclamă
Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra. Cum s-a afişat Ioana la prezentarea fundaşului român la Tottenham

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra

Ioana Stan şi Radu Drăguşin / Instagram

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra, la unul dintre cele mai importante momente din viaţa ei. Ioana Stan a fost alături de fundaşul român care a dat marea lovitură a carierei şi a semnat cu Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana nu a putut lipsi de la momentul în care partenerul ei a fost prezentat de gruparea din Premier League. Ea a postat mai multe imagini pe reţelele sociale.

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra

Noi începuturi” a fost mesajul pe care iubita lui Radu Drăguşin l-a transmis pe Insta Story. Ioana a îmbrăcat o rochie neagră şi i-a „cucerit” deja pe fanii englezi (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ioana este mereu alături de fundaşul în vârstă de 21 de ani, care trece prin cel mai bun moment al carierei. Cu şase luni înainte să joace cu naţionala României la EURO 2024, Radu Drăguşin a devenit cel mai scump tricolor din istorie. 30 de milioane de euro a plătit Tottenham pentru a-l transfera.

Radu va primi şi un salariu pe măsură. Aproximativ 3 milioane de euro va încasa, an de an, pe toată durata contractului.

Reclamă

Radu Drăguşin, un romantic incurabil. Dezvăluiri despre relaţia cu Ioana Stan

Mama noului jucător de la Spurs a oferit detalii din interiorul familiei. Svetlana Drăguşin a dezvăluit cum s-a cunoscut Radu Drăguşin cu iubita lui. Ioana, care este de o frumuseţe ieşită din comun, a fost „cucerită” pe Instagram.

A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!’… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei’ când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’”, a declarat mama lui Radu Drăgușin pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Radu Drăguşin, dezvăluiri despre Ioana Stan: „S-au îndrăgostit înainte să se strângă în brațe”

Mai mult, Radu Drăşin şi Ioana Stan s-au întâlnit prima oară după un an. Internaţionalul român îi oferă flori în fiecare lună şi a fost „avertizat”, în glumă, de coechipierii de la Genoa.

Nu s-au văzut fizic timp de un an. Au vorbit ore în șir, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit înainte să se strângă în brațe. Când au sărbătorit doi ani împreună, Ioana i-a făcut un album minunat în care a surprins toate momentele lor… și este acolo o frază care m-a făcut să plâng. Îi spune așa lui Radu: ‘Mi-ai atins sufletul, înainte să-mi atingi pielea’… așa de pur, așa de frumos, atât de romantic.

Însă nici Radu nu se lasă mai prejos, pe 25 în fiecare lună, Ioana primește flori. Câțiva colegi de-ai lui Radu i-au și spus să o lase mai moale cu florile, că sunt discuții în cuplurile lor… da, este o relație foarte frumosă și în ciuda faptului că Ioana nu a făcut sport de performanță, a reușit să înțeleagă și să se adapteze la ritmul lui Radu de viață”, a mai spus Svetlana Simion.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și