Închide meniul
Foto

Radu Drăguşin, un romantic incurabil. Dezvăluiri emoţionante despre iubita lui: „S-au îndrăgostit înainte să se ţină în braţe!”

Publicat: 28 noiembrie 2023, 18:06

Reclamă
Radu Drăguşin, un romantic incurabil. Dezvăluiri emoţionante despre iubita lui: „S-au îndrăgostit înainte să se ţină în braţe!”

Radu Drăguşin, un romantic incurabil. Dezvăluiri emoţionante despre iubita lui

Radu Drăguşin şi Ioana Stan / Colaj Instagram

Radu Drăguşin este un romantic incurabil. Fundaşul de 21 de ani, care a avut un rol providenţial în calificarea naţionalei României la EURO 2024, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Stan. Iubita lui a şi fost prezentă pe Arena Naţională la victoria spectaculoasă obţinută de tricolori în faţa Elveţiei, care a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama jucătorului de la Genoa a oferit detalii din interiorul familiei. Svetlana Drăguşin a dezvăluit cum s-a cunoscut Radu Drăguşin cu iubita lui. Ioana, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a fost „cucerită” pe Instagram.

Radu Drăguşin, un romantic incurabil. Dezvăluiri despre relaţia cu Ioana Stan

A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!’… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei’ când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’”, a declarat mama lui Radu Drăgușin pentru cancan.ro.

„Câțiva colegi de-ai lui Radu i-au și spus să o lase mai moale cu florile”

Mai mult, Radu Drăşin şi Ioana Stan s-au întâlnit prima oară după un an. Internaţionalul român îi oferă flori în fiecare lună şi a fost „avertizat”, în glumă, de coechipierii de la Genoa.

Reclamă

Nu s-au văzut fizic timp de un an. Au vorbit ore în șir, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit înainte să se strângă în brațe. Când au sărbătorit doi ani împreună, Ioana i-a făcut un album minunat în care a surprins toate momentele lor… și este acolo o frază care m-a făcut să plâng. Îi spune așa lui Radu: ‘Mi-ai atins sufletul, înainte să-mi atingi pielea’… așa de pur, așa de frumos, atât de romantic.

Însă nici Radu nu se lasă mai prejos, pe 25 în fiecare lună, Ioana primește flori. Câțiva colegi de-ai lui Radu i-au și spus să o lase mai moale cu florile, că sunt discuții în cuplurile lor… da, este o relație foarte frumosă și în ciuda faptului că Ioana nu a făcut sport de performanță, a reușit să înțeleagă și să se adapteze la ritmul lui Radu de viață”, a mai spus Svetlana Simion.

Radu Drăguşin este aproape de un transfer istoric

Radu Drăguşin e aproape de un transfer istoric pentru fotbalul românesc. Newcastle a făcut prima ofertă oficială pentru fundaşul cotat la 10 milioane de euro, care are parte de un an 2023 spectaculos, atât la echipa de club, cât şi la naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Conform digisport.ro, „coţofenele” au formulat o ofertă scrisă de 30 de milioane de euro, suma pe care Genoa o cere pentru jucătorul care a împărţit vestiarul la Juventus cu Cristiano Ronaldo, Georgio Chiellini sau Leonardo Bonucci.

Dacă se va face mutarea în Premier League, transferul fundaşului de 21 de ani va fi unul istoric pentru fotbalul românesc. Stopperul cu 13 selecţii la naţională va spulbera recordul deţinut de Adi Mutu, care ajungea în 2003 la Chelsea, de la Parma, pentru 22.5 milioane de euro.

Genoa face tot posibilul pentru a-l păstra pe Drăguşin până la finalul sezonului şi i-a prelungit şi contractul. Radu va câştiga 1.2 milioane de euro, dublu faţă de salariul actual. Rămâne de văzut dacă grifonii vor putea refuza oferta colosală, care ar reprezenta al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului, după Piatek (35 de milioane de euro) şi Cristian Romero (31.5).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și