Închide meniul
Foto

Iubita unui jucător al naţionalei României a suferit o transformare spectaculoasă! Apariţie răvăşitoare pe Arena Naţională

Publicat: 23 noiembrie 2023, 12:04

Reclamă
Iubita unui jucător al naţionalei României a suferit o transformare spectaculoasă! Apariţie răvăşitoare pe Arena Naţională

Iubita unui jucător al naţionalei României a suferit o transformare spectaculoasă

Ea este iubita lui Vladimir Screciu / Colaj Instagram

Iubita unui jucător al naţionalei României a suferit o transformare spectaculoasă. A fost prezentă pe Arena Naţională, la meciul cu Elveţia, şi a avut o apariţie răvăşitoare. L-a încurajat din tribună pe partenerul ei, Vladimir Screciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Miha” a venit de la Craiova pentru a fi alături de mijlocaşul de 23 de ani al Universităţii Craiova. Screciu trece prin cel mai bun moment al carierei, iar cota lui a ajuns la 1.4 milioane de euro.

Iubita unui jucător al naţionalei României a suferit o transformare spectaculoasă

Screciu a fost titular în victoria uriaşă obţinută de tricolori împotriva Israelului, care a adus calificarea la EURO 2024. Mijlocaşul defensiv a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu în confruntarea cu Elveţia, care a fost sărbătorită de 50.000 de fani pe Arena Naţională.

Vladimir Screciu este încurajat din tribună, la fiecare meci, de iubita lui. „Miha” şi-a schimbat de curând look-ul. A renunţat la părul lung şi a întors toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Vladimir Screciu şi iubita lui au făcut senzaţie în vară, când au ales cea mai scumpă destinație din Grecia. Au petrecut în Mykonos, pe „insula miliardarilor”. Screciu l-a avut lângă el și pe fostul său coechipier din Bănie, Valentin Mihăilă. Au ales o cazare cu o vedere panoramică spectaculoasă. Iubita lui Screciu a făcut senzație, la piscină.

Reclamă

Screciu este din 2020 la Universitatea Craiova, club cu care mai are contract încă un an şi jumătate. În această ediţie a Ligii 1 a jucat în toate cele 16 meciuri ale oltenilor şi a marcat un gol.

Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România – Elveţia

Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România – Elveţia! România s-a calificat la EURO 2024 fără să piardă vreo partidă şi a încheiat grupa din preliminarii pe primul loc. Calificaţi deja după victoria cu Israel, „tricolorii” s-au impus şi în meciul cu Elveţia, pentru ca sărbătoarea să fie completă.

Jucătorii României au sărbătorit calificarea alături de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia. După fluierul final, Ionuţ Radu a luat microfonul şi a fost MC-ul „tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după fluierul final al meciului cu Elveţia, organizatorii au pregătit o surpriză pentru jucători şi spectatori. „Tricolorii” s-au strâns la mijlocul terenului, iar portarul Ionuţ Radu i-a îndemnat pe toţi să stea jos, în timp ce fredona „România Ale”. În momentul în care portarul care evoluează la Bournemouth a început să sară alături de ceilalţi jucători şi să cânte mai tare, Arena Naţională a fost împânzită de confetti. Apoi, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au fotografiat într-un cadru de vis în spatele unui panou pe care scria, în germană: „Germania, venim”.

Campionatul European de fotbal din 2024 va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 2 decembrie, atunci când România va afla adversarele şi stadioanele pe care va evolua la turneul final.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și