Închide meniul

Iulia Dumanska, afectată după ce Rusia a început războiul în Ucraina: „Părinţii mei sunt acolo!”. Mesajul emoţionant transmis de portarul naţionalei României

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 8:56

Iulia Dumanska, afectată după ce Rusia a început războiul în Ucraina: „Părinţii mei sunt acolo!. Mesajul emoţionant transmis de portarul naţionalei României

Iulia Dumanska, afectată după ce Rusia a început războiul în Ucraina

Profimedia

Iulia Dumanska s-a arătat îngrozită după ce Rusia a început războiul în Ucraina. Portarul naționalei feminine de handbal a României, cu origine ucraineană, a transmis un mesaj cu puternic impact emoțional în mediul online, în care a precizat că familia sa se află în țara vecină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina! Iulia Dumanska, mesaj emoţionant: „Vrem pace! Familia mea se află în Ucraina!”

„Ucraina trece prin momente teribile. Am vorbit cu cei de acasă, iar toată lumea este speriată. Îmi doresc şi sper că problemele se vor rezolva cât mai curând. Îmi doresc ca aceste lucruri să treacă cât mai repede, cu pierderi cât mai mici.

Părinţii mei şi toată familia mea se află acolo şi vreau să le transmit că sunt alături de ei. Vrem pace. Războiul reprezintă durere pentru toată lumea. Războiul nu reprezintă răspunsul. Fiți alături de Ucraina! Rugați-vă pentru Ucraina!”, a scris Iulia Dumanska, pe contul de Instagram.

Alături de textul emoţionant, Dumanska a postat şi o fotografie cu ea. Portarul naţionalei şi-a pictat pe faţă o inimă în culorile drapelului Ucrainei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by 𝐘𝐮𝐥𝐢𝐲𝐚 𝐃𝐮𝐦𝐚𝐧𝐬𝐤𝐚 (@yuliya_dumanska)

Iulia Dumanska a strâns 51 de selecţii la naţionala României

Iulia Dumanska s-a născut în Ucraina, unde a locuit până la vârsta de 14 ani. În 2011, handbalista şi-a început aventura în România, evoluând de-a lungul timpului la Marta Baia Mare, HCM Baia Mare, Neptun Constanța, SCM Craiova și SCM Râmnicu Vâlcea.

Dumanska a obținut cetățenia română în 2016, iar de atunci evoluează constant pentru naționala noastră. Portarul de 25 de ani a adunat 51 de selecții „sub tricolor”.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Dumanska joacă la Podravka Koprivnica, în campionatul Croației.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a invadat Ucraina | Florin Cernat a început să găzduiască refugiați ucraineni: „Am primit deja două familii!”

Florin Cernat, fost internațional român care a evoluat la Dinamo Kiev, a dezvăluit că a început să găzduiască refugiați ucraineni care au fugit din calea războiului generat de Vladimir Putin.

„La Galați, am cazat ucraineni de două-trei zile. Mi-au spus să le ofer cazare măcar pentru o lună. Aveam clienții noștri din Ucraina, mergeau în Grecia la mare. Dormeau la mine o noapte, apoi plecau spre Grecia. Mulți știu locația, dar am deja în hotel două familii. Să ne rugăm să înceteze. Cu rușii e greu să te pui.”, a spus Florin Cernat, pentru digisport.ro.

Rusia a invadat Ucraina | Florin Cernat, şocat de războiul generat de Vladimir Putin: „Toţi de acolo trag cu Rusia!”

Florin Cernat a jucat la Dinamo Kiev în perioada 2001-2009 și a rămas atașat de Ucraina. Fostul mijlocaș, revenit de mulți ani în România, recunoaște că nu se aștepta la o asemenea desfășurare a lucrurilor.

„Am crezut că nu va începe nimic, am întrebat și în stânga și în dreapta. Am sunat și pe la Kiev, mi-am sunat prietenii, ei mi-au spus că e o strategie de-ale lui Putin pentru că vin alegerile și vrea să facă vâlvă înainte, să vadă poporul că e implicat. Inevitabilul s-a produs și a început acest război care nu este bun pentru nimeni. Nu îmi vine să cred. Mă uit la știri și îmi aduc aminte pe unde am jucat. Toate orașele sunt bombardate. Au bombardat și Kiev.

Oamenii sunt patrioți. Am văzut mai mulți fotbaliști care au transmis mesaje. Nu știu dacă pot face eu ceva. Rusia e un stat cu care e greu să te pui, mai ales cu Putin. În toată regiunea pe care au bombardat-o, de la Harkov până la granița cu Rusia , se vorbește limba rusă. Toți de acolo trag cu Rusia. Din cauza asta vor să ia teritoriile alea. În rest, nu văd alt motiv.

Nu mă așteptam să mai trecem printr-un război în 2022. Îl vedem la televizor, dar e foarte aproape de noi. Toată perioada mea în care am stat acolo, m-am înțeles foarte bine cu ucrainenii. Am fost bine primit, iubit. Nu am avut probleme de acomodare. Mă uit la televizor și nu îmi vine să cred. Am văzut multă lume care pleacă de acolo, au luat-o spre Europa, chiar și spre România.”, a mai declarat Cernat.

Reclamă

Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi după ce Rusia a invadat Ucraina

În vârstă de 40 de ani, Răzvan Raț a jucat 10 ani la Șahtior, unde a cucerit numeroase trofee. Acum, fostul căpitan al naționalei este îngrijorat, după ce Rusia a invadat Ucraina.

„Din ce am vorbit cu prieteni, totul e paralizat. Fiecare trăieşte cu frica în sân. Sunt foarte mulţi oameni care încearcă să iasă din oraş. Bărbaţii nu au voie să iasă din oraş, cei care pot ajuta armata.

Bărbaţii de peste 18 ani nu pot ieşi din oraşe. Doar femeile pot ieşi. Erau cozi la ieşirile din oraş. E haos. E foarte ciudată situaţia. Vorbeam cu prieteni care au mai trăit o dată asta la Doneţk. Parcă e prea mult a doua oară”, a spus Răzvan Raţ, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIVRusia a invadat Ucraina! Anunțul lui Oleg Protasov, rămas la Kiev: “Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun!”

Unul dintre oamenii rămași în capitala Ucrainei este Oleg Protasov, fostul antrenor de la FCSB din perioada iulie – decembrie 2005.

Actualul vice-președinte al Federației Ucrainene de Fotbal a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Sport, în care a explicat cum se prezintă situația actuală din Kiev.

“Rușii au atacat deja, iar noi, cei din Kiev, ne pregătim de război. Bombele aterizează în punctele militare, nu în case. Este linişte, unii locuitori au plecat de azi, iar alții au rămas şi aşteaptă să vadă care va fi situaţia.

E doar începutul. Trebuie să înţelegem ce vrea acest om nebun (n.r. – Vladimir Putin). Deocamdată nu îmi e frică, pentru că rachetele nu pică spre casele oamenilor. Dar nu vom şti ce se va întâmpla mâine. Am auzit deja (n.r. – bombele).

Nu plec, rămân aici. Toţi din Federaţie rămânem, pentru a înţelege ce se întâmplă.”, a declarat Oleg Protasov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și