Închide meniul
Foto

Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor: „Văd doar perfecţiune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 14:17

Reclamă
Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor: „Văd doar perfecţiune!”

Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor

Colaj Instagram

Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor. Aceasta a devenit celebră după ce a apărut în ipostaze provocatoare la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll continuă să facă senzaţie pe internet cu apariţiile sale provocatoare. Aceasta a ajuns şi în Mykonos, supranumită şi „Insula milionarilor” şi a întors toate privirile.

Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor

Aceasta s-a pozat în ipostaze provocatoare şi a făcut senzaţie printre bărbaţii cu mulţi bani în conturi care au venit în Mykonos. La un moment dat, Ivana Knoll a făcut o şedinţă foto şi fără sutien. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IVANA KNOLL ÎN GALERIA FOTO)

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

Reclamă

(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume uriaşe de bani. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă. Este estimată la 1.5 milioane de dolari!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și