Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League! A atras toate privirile înainte de Manchester City – Inter

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 21:45

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League! A atras toate privirile înainte de Manchester City – Inter

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League

Ivana Knoll şi-a făcut apariţia la finala UEFA Champions League/ Colaj Instagram, Profimedia

Ivana Knoll a avut o apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League. Cea care a fost supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a atras toate privirile şi pe arena din Istanbul, înaintea duelului „de foc” dintre Manchester City şi Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Inter se luptă pentru marele trofeu din UEFA Champions League. Finala, care se desfăşoară la Istanbul, va fi în această seară, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League

Ivana Knoll nu a putut lipsi de la marea finală UEFA Champions League. Modelul croat şi-a făcut apariţia în tribunele arenei Ataturk, din Istanbul, înaintea fluierului de start din partida Manchester City – Inter.

Ivana Knoll a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 3 milioane de oameni. În doar 20 de minute, frumoasa croată a strâns aproape 17.000 de like-uri, şi peste 200 de comentarii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă

Modelul croat îşi poate încuraja un conaţonal, în finala de la Istanbul. Mijlocaşul Marcelo Brozovic este titular pentru Inter, în confruntarea cu Manchester City.

La fel ca la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde a întors toate privirile la fiecare meci la care asista, Ivana Knoll a optat de asemenea pentru o ţinută provocatoare. Modelul de asemenea a păstrat însemnele naţionalei sale, pentru finala UEFA Champions League.

Ivana Knoll nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit marele său secret

Ivana Knoll, femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar, a dezvăluit marele său secret şi a spus cu ce se ocupă. Aceasta a spus că practică dansul din buric şi dansul la bară.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Knoll a vorbit şi despre planurile de viitor, într-un interviu acordat presei britanice. Fosta Miss Croaţia a spus că ar vrea să practice ceva ce are legătură cu sportul.

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place„, a spus Ivana Knoll, conform celor de la dailystar.co.uk.

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Ivana Knoll a atras toate privirile la Mondialul din Qatar şi a ajuns să fie asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor apărute în ultima perioadă.

Modelul în vârstă de 30 de ani a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă.

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și