Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, apariţie incendiară pe străzile din Los Angeles. S-a plimbat în costum de baie într-o decapotabilă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 11:55

Ivana Knoll a avut o apariţie incendiară pe străzile din Los Angeles. Frumoasă croată i-a înnebunit pe americani cu ultima sa apariţie. Ivana Knoll se distrează pe cinste în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll a devenit celebră în întreaga lume după ce a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar. De atunci, Ivana Knoll o ţine numai în distracţie. După Miami, Ivana Knoll a atras toate privirile în Los Angeles. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ]N GALERIA FOTO)

Ivana Knoll, apariţie incendiară pe străzile din Los Angeles

Femeia din Croaţia s-a plimbat pe străzi în costum de baie şi într-o maşină decapotabilă. Zilele trecutE, Ivana Knoll a făcut senzaţie la meciul de baschet dintre Los Angeles Clippers și Milwakee Bucks, scor 106-119.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat în vârstă de 30 de ani le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Reclamă

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?”. Răspunsul dat de Ivana Knoll

Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” – a fost intrebarea la care Ivana Knoll a dat un răspuns de senzaţie. Aceasta spune că a primit extrem de multe mesaje din partea fotbaliştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ivana Knoll nu a ezitat să recunoască faptul că a fost asaltată de fotbalişti după apariţiile de senzaţie de la Cupa Mondială. Ivana Knoll a pierdut numărul mesajelor.

Nu am numărat, dar mulți”, a spus Ivana Knoll când a fost întrebată dacă a fost asaltată de fotbalişti.

Ivana Knoll a dat cărțile pe față! „Ai operații estetice?”. Ce a spus fosta Miss Croația

Ivana Knoll adoră să pozeze în ipostaze provocatoare, în care își prezintă formele voluptoase în haine sumare. Din acest motiv, fotografiile sale adună constant sute de mii de aprecieri, iar contul său de Instagram a ajuns să fie urmărit de 3.6 milioane de oameni.

Ivana a fost întrebată dacă a apelat la operații estetice, iar răspunsul său a venit imediat. Fotomodelul a explicat că fizicul său este 100% natural. Bruneta se menține în formă cu mult sport și cu o alimentație corespunzătoare.

„Mama mea a avut buze asemănătoare, voluminoase. Cât despre posterior, nu am operații, nu am implanturi. Doar genetic, atenție la alimentație și mult sport”, a spus Ivana Knoll, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și