Închide meniul
Foto

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Ce primesc, în schimb, urmăritorii celei mai frumoase femei de la Campionatul Mondial

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 9:52

Ivana Knoll, considerată a fi

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Ce le promite în schimb urmăritorilor de pe Instagram

Ivana Knoll, considerată a fi "cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial" / Colaj Instagram

  • Ivana Knoll a dat lovitura la CM 2022
  • A ajuns la 3.6 milioane de urmăritori pe Instagram

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat în vârstă de 30 de ani le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Reclamă

Ivana Knoll este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi postează zeci de poze în costum de baie. Chiar a făcut furori pe una dintre piesele lui Tzancă Uraganu, cel mai în vogă manelist din țara noastră.

Reclamă

Ține ochii închiși să te sărut pe furiș”, este unul dintre versurile din piesa pe care Ivana Knoll a făcut gimnastica de dimineață.

Ivana a făcut furori în tribune şi i-a înnebunit pe arabi cu apariţiile sale. Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar au ajutat-o să prindă un loc de muncă în SUA, ca şi model.

Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, după ce a primit viza.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Ivana Knol

Frumoasa suporteră a Croaţiei face avere şi din Instagram. Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari„, anunţă sursa citată anterior.

Florin Prunea, reacţie genială despre Ivana

Frumuseţea Ivanei Knoll nu l-a lăsat indiferent pe Florin Prunea, care a avut un discurs savuros despre femeia care i-a înnebunit pe arabi.

Am văzut-o în fiecare zi acolo. Superbe, toate din spațiul ex-iugoslav sunt incredibile, sârboaice, croate, tot ce este acolo… (n.r. echipată corespunzător?) Și culori frumoase, alb-roșu. Superbă! Nu numai ea, am văzut mai multe. Urmăresc cadre… Ele nu sunt publice, dar văd ce e și la Brazilia în tribune acolo. Incredibil.

(n.r. se uită la poze cu Ivana Knoll) E exact cum ne-a recomandat doctorul (n.r. râde). Mintea de la meci nu are cum să ți-o ia, dar sută la sută se întâmplă (n.r. să îți mai fugă ochii în tribune ca jucător), mai ales când e stadionul cu tribunele aproape de gazon. Îți dai seama băieții ăia din spatele ei că numai la meci nu se uitau. Uite-l pe ăla care e cel mai jos cu capul aproape de spatele fetei se uită și el și râde. O priveliște minunată. Și un meci minunat, și… A împușcat ce trebuie.

Sunt convins că după acest turneu final atât de reușit pentru ea vor urma și contractele pe măsură. (n.r. sau telefoanele de la jucători) Aia nu mai spun, cu siguranță că știi că se poartă, dar casele de modă cu siguranță se vor bate pe domnișoara. Nu știu dacă e căsătorită, necăsătorită. Sută la sută o cunosc jucătorii din naționala Croației. Și ei sunt câțiva băieți frumoși pe acolo”, a spus Florin Prunea, la prosport.ro, în timpul CM 2022.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala sa s-a calificat la EURO 2024
Extra • 23 nov., 22:59
FOTO
Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024: „Abia aştept să merg în Germania!”
Ivana Knoll, surprinsă de paparazzi / Colaj Profimediaimages
Extra • 9 sept., 20:07
FOTO
Cum arată, în realitate, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”. Ivana Knoll, fotografiată de paparazzi pe plajă
"Ivana Knoll de Romania" şi-a arătat trupul perfect la plajă
Diverse • 8 sept., 17:58
FOTO
„Ivana Knoll de Romania” şi-a arătat trupul perfect la plajă, la început de toamnă: „Eşti superbă”
Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor
Extra • 2 sept., 18:03
FOTO
Clipe de coşmar pentru Ivana Knoll. A fost atacată noaptea din cauza unei crize de gelozie: „Poliţia a arestat-o!”
Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor
Extra • 14 aug., 14:17
FOTO
Ivana Knoll a renunţat la haine şi a întors toate privirile pe Insula milionarilor: „Văd doar perfecţiune!”