Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a dat lovitura: „Am reuşit fără complicaţii”

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 20 decembrie 2022, 10:43

Ivana Knoll, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a dat lovitura. Aceasta a anunţat că va lucra în SUA ca şi model. Ivana Knoll a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă
Ivana Knoll, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a dat lovitura: „Am reuşit fără complicaţii”

12/09/2022, Education City Stadium, Doha, QAT, World Cup FIFA 2022, Quarterfinals, Croatia vs Brazil, in the picture : Instagram model and former Miss Croatia, Ivana Knoll is Croatian but with German roots.//BRATICHASAN_sipa.16052/Credit:Hasan Bratic/SIPA/2212091551/Credit:Hasan Bratic/SIPA/2212091554,Image: 743532322, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ivana Knoll, în tribune la Croația - Brazilia / Profimediaimages

Ivana Knoll este considerată cea mai frumoasă de la Campionatul Mondial. Ivana a făcut furori în tribune şi i-a înnebunit pe arabi cu apariţiile sale. Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar au ajutat-o să prindă un loc de muncă în SUA.

Reclamă

Ivana Knoll, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a dat lovitura

„Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, după ce a primit viza.

Reclamă

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” Ivana Knoll, răspuns de senzaţie

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” – a fost intrebarea la care Ivana Knoll a dat un răspuns de senzaţie. Aceasta spune că a primit extrem de multe mesaje din partea fotbaliştilor. Ivana Knoll nu a ezitat să recunoască faptul că a fost asaltată de fotbalişti după apariţiile de senzaţie de la Cupa Mondială. Ivana Knoll a pierdut numărul mesajelor.

Nu am numărat, dar mulți”, a spus Ivana Knoll când a fost întrebată dacă a fost asaltată de fotbalişti.

Ivana i-a înnebunit pe arabi pe ritmurile unui manelist român

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Ivana Knoll riscă să meargă la închisoare în Qatar! Cea numită de suporteri „cea mai frumoasă fană de la Cupa Mondială” a pozat în ţinute considerate indecente de către qatarezi, şi astfel poate fi sancţionată dur de oficialii ţării care organizează turneul mondial final.

Ivana Knoll a defilat prin Doha doar într-un costum de baie, în culorile naţionalei Croaţiei, şi astfel a atras atenţia autorităţilor din Qatar. Conform presei britanice, super modelul riscă să fie interzisă în spaţiile publice. Totodată, dacă se afişa în anumite zone stricte din Qatar, Knoll putea fi chiar arestată!

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea