Închide meniul
Foto

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial, răspuns de senzaţie

Publicat: 18 decembrie 2022, 13:57

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” – a fost intrebarea la care Ivana Knoll a dat un răspuns de senzaţie. Aceasta spune că a primit extrem de multe mesaje din partea fotbaliştilor.

Reclamă
„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial, răspuns de senzaţie

Cum a apărut Ivana Knoll la Croația - Maroc

Ivana Knoll nu a ezitat să recunoască faptul că a fost asaltată de fotbalişti după apariţiile de senzaţie de la Cupa Mondială. Ivana Knoll a pierdut numărul mesajelor.

Reclamă

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” Ivana Knoll, răspuns de senzaţie

Nu am numărat, dar mulți”, a spus Ivana Knoll când a fost întrebată dacă a fost asaltată de fotbalişti.

Reclamă

Cum a apărut Ivana Knoll la Croația – Maroc

Ivana Knoll a apărut la ultimul ei meci de la Cupa Mondială, Croația – Maroc, finala “mică” a competiției. Fosta finalistă Miss Croația 2016 a făcut show.

Ivana Knoll a făcut senzație de-a lungul Campionatului Mondial din Qatar cu ținutele sale provocatoare pe care le-a afișat în tribune la meciurile Croației. La ultima partidă a croaților, Ivana a apărut cu un tricou al lui Luka Modric.

Și de această dată, Ivana Knoll a fost foarte solicitată pentru fotografii de fanii din tribune. Tânăra a făcut senzație (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

În cele 3 săptămâni petrecute în Qatar, Ivana Knoll a devenit celebră în mediul online. Tânăra avea 580.000 de urmăritori pe contul de Instagram la începutul Campionatului Mondial, iar acum a atins pragul de 3 milioane de fani și a sărbătorit realizarea cu o fotografie “incendiară”.

“3 milioane! Wow, prieteni! 3 milioane, aproape cât populația țării mele. Vă mulțumesc din suflet, vă iubesc pe toți!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, în descrierea pozei în care arată 3 degete, referitor la reușita sa.

Postarea a adunat peste 500.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Ivana i-a înnebunit pe arabi pe ritmurile unui manelist român

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Ivana Knoll riscă să meargă la închisoare în Qatar! Cea numită de suporteri „cea mai frumoasă fană de la Cupa Mondială” a pozat în ţinute considerate indecente de către qatarezi, şi astfel poate fi sancţionată dur de oficialii ţării care organizează turneul mondial final.

Ivana Knoll a defilat prin Doha doar într-un costum de baie, în culorile naţionalei Croaţiei, şi astfel a atras atenţia autorităţilor din Qatar. Conform presei britanice, super modelul riscă să fie interzisă în spaţiile publice. Totodată, dacă se afişa în anumite zone stricte din Qatar, Knoll putea fi chiar arestată!

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea