Închide meniul
Foto

„Ivana Knoll de România”, umilită de Robert Niţă. Derapaj al fostului rapidist: „Sărea peste şinele de tramvai să nu se curenteze”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 16:33 / Actualizat: 9 mai 2023, 23:44

„Ivana Knoll de România”, umilită de Robert Niţă. Derapaj al fostului rapidist: „Sărea peste şinele de tramvai să nu se curenteze”

Robert Niţă o face praf pe Andreea Bododel

Colaj Intagram / Facebook

„Ivana Knoll de România” a fost umilită de Robert Niţă după ce s-a bucurat pentru victoria celor de la Farul în faţa Rapidului. Andreea Bododel este cea mai înfocată fană a echipei lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel a fost în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2. Camerele TV i-au surprins bucuria la golurile favoriţilor chiar în timpul partidei. Ulterior, Andreea Bododel a revenit cu un mesaj pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI FABULOASE CU ANDREEA BODODEL ÎN GALERIA FOTO)

„Ivana Knoll de România”, umilită de Robert Niţă

”Atât am putut și noi în seara asta..7”,a scris Andreea Bododel pe reţelele de socializare. Cea supranumită „Ivana Knoll de România” a primit o replică usturătoare din partea lui Robert Niţă, fostul jucător al Rapidului. Acesta a avut un derapaj la adresa fostei soţii a lui Tiberiu Bălan.

”A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a spus Robert Niță la fanatik.ro.

Fostul ei soţ a jucat la FCSB, dar acum e mare fană a celor de la Farul

Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tiberiu Bălan, face senzaţie pe reţelele de socializare. O postare a devenit virală. Andreea este mare fană a celor de la Farul Constanţa. Andreea Bododel este o susţinătoare a celor de la Farul şi a chiar a avut un mesaj elocvent în acest sens.

Reclamă

„Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi„, a scris Andreea Bododel pe Instagram. Aceasta este o fană înfocată a liderului Ligii 1, Farul Constanţa. Aceasta chiar s-a fotografiat şi în tricoul echipei lui Hagi.

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fostul jucător de la Sportul Studenţesc, Rapid şi FCSB, Tibi Bălan. Aceştia s-au căsătorit în 2013, dar au divorţat peste doar un an şi jumătate. Cei doi au împreună un băiat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Ivana Knoll de România” a fost umilită de Robert Niţă 
  • Atac devastator al fostului jucător de la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și