Închide meniul
Foto

Fostul ei soţ a jucat la FCSB, dar acum e mare fană a celor de la Farul: „Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 20:14 / Actualizat: 24 iulie 2023, 16:28

Fostul ei soţ a jucat la FCSB, dar acum e mare fană a celor de la Farul: „Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi!”

Andreea Bododel a făcut senzaţie în prima zi de şcoală

Hepta

Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tiberiu Bălan, face senzaţie pe reţelele de socializare. O postare a devenit virală. Andreea Bododel este mare fană a celor de la Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel este o susţinătoare a celor de la Farul şi a chiar a avut un mesaj elocvent în acest sens.

Andreea Bododel e mare fană a celor de la Farul

„Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi„, a scris Andreea Bododel pe Instagram. Aceasta este o fană înfocată a liderului Ligii 1, Farul Constanţa. Aceasta chiar s-a fotografiat şi în tricoul echipei lui Hagi. (IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fostul jucător de la Sportul Studenţesc, Rapid şi FCSB, Tibi Bălan. Aceştia s-au căsătorit în 2013, dar au divorţat peste doar un an şi jumătate. Cei doi au împreună un băiat.

Lupta la titlu a luat foc, după etapa nebună în care doar FCSB şi Universitatea Craiova au câştigat

Lupta la titlu a luat foc după etapa nebună în care doar FCSB şi Universitatea Craiova, dintre candidatele la primul loc, au câştigat. Farul Constanţa mai are doar 2 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi 5 mai multe decât echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

A fost o etapă perfectă pentru FCSB şi Universitatea Craiova. Cele două rivale au fost singurele din primele 5 care au câştigat. Rapid a pierdut cu FC U Craiova 1948, scor 1-2, în timp ce CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Liderul Ligii 1, Farul Constanţa, a scos doar o remiză albă pe terenul celor de la FC Argeş.

Cum arată clasamentul

Cum arată programul celor 5 candidate la titlu până la playoff

Etapa 26

FCSB – Universitatea Craiova
Farul – Petrolul
CS Mioveni – Rapid
CFR Cluj – FC Argeş

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 27

FC Argeş – FCSB
UTA – Farul
Rapid – Chindia
FC Voluntari – Universitatea Craiova
Petrolul – CFR Cluj

Etapa 28

Farul – Sepsi
Universitatea Craiova – FC Argeş
FC Botoşani – Rapid
CFR Cluj – UTA
FCSB – Petrolul

Etapa 29

Universitatea Cluj – Farul
Rapid – Hermannstadt
Petrolul – Universitatea Craiova
UTA – FCSB
Sepsi – CFR Cluj

Etapa 30

Reclamă

CFR Cluj – Universitatea Cluj
Universitatea Craiova – UTA
FCSB – Sepsi
Farul – Rapid

Helmut Duckadam, fascinat de jocul FCSB-ului

Helmut Duckadam a avut numai cuvinte de laudă la adresa FCSB-ului, fiind fascinat de jocul practicat în ultima perioadă. Totodată, acesta este de părere că trupa lui Mihai Pintilii este cea mai în formă echipă din campionat, la ora actuală.

„La ora actuală, FCSB este cea mai în formă echipă. M-a surprins Farul că n-a reușit să marcheze la Pitești. Dacă FCSB o ține așa, cu siguranță are șanse mari la campionat, ceea ce, la un moment dat, n-am mai crezut.

Cred că CFR are o problemă acum. Cu jocurile astea în Europa, se aglomerează puțin și s-ar putea ca atmosfera să nu fie foarte bună după două înfrângeri la rând. Depinde foarte mult, pentru moralul lor, ce vor face la meciul cu Lazio. Dacă vor pierde, va apăsa, în continuare, moralul echipei.

Nu joacă nici Dan Petrescu, nici Neagoe, aici este vorba despre jucători, ei joacă. Tu doar le spui ce să facă. Ei, dacă nu pun în practică ceea ce le ceri… E vorba de forma și valoarea jucătorilor. Întotdeauna am spus că FCSB are cei mai valoroși jucători, dar n-are echipă. Însă, în ultima perioadă, se pare că are și echipă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și