Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024: „Abia aştept să merg în Germania!”

Reclamă

Publicat: 23 noiembrie 2023, 22:59

Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024: „Abia aştept să merg în Germania!”

Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala sa s-a calificat la EURO 2024

Ivana Knoll, în timpul unui meci al Croaţiei/ Profimedia

Ivana Knoll a fost în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024. Modelul croat, devenit celebru la Cupa Mondială din 2022, a transmis că abia aşteaptă să-şi susţină favoriţii la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll a devenit faimoasă la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde a atras toate privirile cu fiecare apariţie. La momentul respectiv, bruneta a fost supranumită „Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial”.

Ivana Knoll, în extaz după ce naţionala ei s-a calificat la EURO 2024

Ivana Knoll nu a trecut cu vederea performanţa Croaţiei, care s-a calificat cu emoţii la EURO 2024. Aceasta s-a declarat entuziasmată de faptul că va reveni în Germania, odată ce competiţia va debuta.

„De abia aștept să merg vara viitoare în Germania mea iubită”, a transmis Ivana Knoll, pe contul ei de Instagram.

Croaţia s-a calificat la EURO 2024 după ce a învins Armenia în ultimul meci, cu scorul de 1-0. Naţionala lui Modric s-a luptat până în ultima etapă a preliminariilor pentru a obţine biletele pentru Europeanul din Germania, Ţara Galilor fiind şi ea în cursa pentru locul secund, într-o grupă câştigată de Turcia.

Reclamă

Ivana Knoll este urmărită de peste trei milioane de oameni pe contul ei de Instagram, unde postează des fotografii care aprind imaginaţia fanilor ei. Fotomodelul croat primeşte zeci de mii de like-uri la fiecare postare, iar în secţiunea de comentarii, fanii o numesc „Fabuloasă”, „Superbă” sau „Zeiţă”.

Ivana Knoll nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit marele său secret

Ivana Knoll, femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar, a dezvăluit marele său secret şi a spus cu ce se ocupă. Aceasta a spus că practică dansul din buric şi dansul la bară.

Ivan Knoll a vorbit şi despre planurile de viitor, într-un interviu acordat presei britanice. Fosta Miss Croaţia a spus că ar vrea să practice ceva ce are legătură cu sportul.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place„, a spus Ivana Knoll, conform celor de la dailystar.co.uk.

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

„(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și