Închide meniul
Foto

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial! Fosta Miss Croația a apărut topless

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 17:08

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților pictorial

Ivana Knoll a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar / Colaj Instagram

  • Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial
  • Fosta Miss Croația a apărut topless

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial apărut în mediul online. Fosta Miss Croația, care a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar, a făcut din nou furori pe rețelele sociale. Fotomodelul în vârstă de 30 de ani a postat un videoclip „incendiar” de pe o plajă însorită din Miami, cu care și-a „fermecat” urmăritorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll continuă să adună sute de mii de aprecieri pe contul de Instagram, unde are 3.5 milioane de urmăritori.

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial

Superba croată (VEZI GALERIA FOTO) a apărut într-un pictorial sexy, pe o plajă din Statele Unite, iar imaginile postate în mediul online au atras un „val” uriaș de like-uri și comentarii din partea bărbaților din întreaga lume.

Reclamă

„Am nevoie de palmieri și 90 de grade”, a fost mesajul Ivanei Knoll, din paradisul din Miami.

Bruneta poreclită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a apărut topless în videoclipul respectiv, cu mâinile pe formele sale voluptoase.

Reclamă

„Super sexy!”, „Ești extrem de frumoasă”, „Zeiță”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ivana Knoll, pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă

Ivana Knoll a fost asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana Knoll a fost asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor apărute în ultima perioadă.

Fotomodelul a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă,

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!”, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume răsunătoare. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă, estimată la 1.5 milioane de dolari.

Reclamă
Reclamă
Citește și: