Închide meniul
Foto

Jaf de 3 milioane de euro la vila lui Ronaldo Nazario din Ibiza. Marco Verratti își petrecea vacanța acolo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 22:17

Jaf de 3 milioane de euro la vila lui Ronaldo Nazario din Ibiza. Marco Verratti își petrecea vacanța acolo

Marco Verratti se afla în vacanță la vila lui Ronaldo Nazario când a avut loc jaful

Marco Verratti, în vacanță în Ibiza / Profimedia

Un jaf cu pagube de trei milioane de euro a avut loc la vila brazilianului Ronaldo Nazario din Ibiza, unde italianul Marco Verratti își petrecea vacanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Diario de Ibiza, jaful s-a petrecut duminică, în timp ce Marco Verratti și apropiații săi nu se aflau în casă.

Jaf de 3 milioane de euro la vila lui Ronaldo Nazario din Ibiza, unde se afla Marco Verratti

Sursa citată anunță că nu se știe exact ce obiecte au fost furate, dar că pagubele se ridică până la trei milioane de euro.

Pe lângă casa de vacanță din Ibiza, Ronaldo Nazario deține o proprietate de lux și în Rio de Janeiro.

Marco Verratti era în vacanță la vila lui Ronaldo în momentul producerii jafului.

Reclamă

Dani Olmo a rămas fără ceasul de 30.000 de euro

Și spaniolul Dani Olmo a fost victima unui jaf. Doi hoţi i-au furat ceasul Rolex pe care îl purta la mână. Incidentul a avut loc vineri, în Valencia, acolo unde mijlocaşul de 24 de ani îşi petrece vacanţa.

Jucătorul cotat la 40 de milioane de euro era însoţit de fratele său. Hoţii i-au urmărit în momentul în care aceştia au părăsit o frizerie, în jurul orei 21.00.

Lui Dani Olmo i-a fost „smuls în mod violent„, chiar în mijlocul străzii, ceasul care a costat 30.000 de euro. Jucătorul lui Leipzig se afişase cu el, într-o postare pe Instagram, cu o zi înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Fratele lui Dani Olmo a plecat în urmărirea hoţilor, care s-au urcat într-o maşină. A încercat să îi oprească, dar autoturismul a plecat în viteză, iar Carlos Olmo a fost aruncat la pământ. A fost chemată de urgenţă o ambulanţă şi i s-au acordat îngrijiri medicale.

Din fericire, fratele lui Dani Olmo a suferit răni minore şi nu a fost nevoie să fie transportat la spital. Atât el, cât şi Dani, s-au dus la poliţie pentru a da declaraţii.

Emerson Royal, victima unui jaf în stil mafiot

În această lună şi fotbalistul echipei Tottenham, Emerson Royal, a fost victima unei tentative de jaf în stil mafiot. S-au tras 29 de focuri de armă în Sao Paolo, dar jucătorul a scăpat nevătămat.

Emerson Royal a scăpat nevătămat dintr-o tentativă de jaf în timpul căreia s-au tras 29 de focuri de armă, notează mirror.co.uk. Potrivit sursei citate, jucătorul tocmai ieşise dintr-un club de noapte din Sao Paulo în momentul în care a fost ţinta unui atacator, la ora locală 03.00.

Jucătorul se fotografia împreună cu un poliţist în afara programului care îi ceruse să facă împreună un selfie, când un individ a întreptat spre el o armă şi i-a cerut bijuteriile şi celelalte obiecte personale.

Poliţistul a reacţionat şi şi-a scos arma pentru a trage asupra atacatorului. Presa locală scrie că s-au tras în total 29 de focuri de armă, un glonţ ajungând în spatele agresorului, astfel că acesta a fost transportat la spital.

Reclamă
Recomandări
  • Jaf de 3 milioane de euro la vila lui Ronaldo Nazario din Ibiza
  • Marco Verratti își petrecea vacanța acolo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și