Închide meniul

Jens Lehmann, complet scăpat de sub control! Fostul mare portar a intrat cu drujba peste vecinul său

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 17:37

Jens Lehmann, complet scăpat de sub control! Fostul mare portar a intrat cu drujba peste vecinul său

Jens Lehmann a recurs la un gest incredibil

Jens Lehmann, în timpul unui interviu pe stadion / Profimedia

Jens Lehmann a fost complet scăpat de sub control. Legendarul portar a intrat cu drujba peste vecinul său în încercarea disperată de a-și face singur dreptate. Lehmann, în vârstă de 52 de ani, i-a tăiat grinzile de la acoperișul garajului și a provocat daune în valoare de 10.000 de euro, anunță Bild.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lehmann se află în mijlocul unui nou scandal uriaș, după ce în 2021 a fost dat afară din conducerea celor de la Hertha Berlin pentru că a făcut un comentariu cu tentă rasistă.

Jens Lehmann, complet scăpat de sub control! Fostul portar a intrat cu drujba peste vecinul său

Fostul mare goalkeeper de la Arsenal, AC Milan și Borussia Dortmund s-a certat în repetate rânduri cu vecinul său din cauza felului în care este amplasat garajul celui din urmă.

Lehmann s-a plâns că clădirea respectivă îi blochează priveliștea către lacul Stamberg. Mai mult, vicecampionul mondial din 2002 susține că garajul vecinului este construit pe o parte din terenul său, achiziționat în schimbul sumei de 5,1 milioane de euro în urmă cu 15 ani.

Extrem de furios din cauză că vecinul a rămas indiferent la situația respectivă, Lehmann a luat drujba în mână și s-a dus “glonț” la garajul cu pricina.

Reclamă

Fostul portar i-a tăiat grinzile acoperișului și a creat daune totale de aproximativ 10.000 de euro. Înainte să înceapă operațiunea șocantă, Jens Lehmann a încercat să taie și cablurile de la camerele de supraveghere, însă fără succes.

Lehmann, anchetat de poliție după gestul său incredibil

Conform presei din Germania, vecinul lui Lehmann a făcut plângere la poliție, folosind ca dovezi imaginile surprinse pe camerele video. Autoritățile au deschis o anchetă și îl vor cerceta pe fostul mare goalkeeper.

Schalke, AC Milan, Borussia Dortmund, Arsenal și Stuttgart sunt echipele pentru care a evoluat Jens Lehmann de-a lungul carierei. El a adunat și 61 de selecții la naționala Germaniei, alături de care a devenit vicecampion mondial în 2002, după finala cu Brazilia.

Reclamă 4 / 0/3

6 trofee a cucerit Lehmann în perioada în care a activat ca fotbalist, printre care se numără un titlu în Premier League, unul în Serie A, altul în Bundesliga și o Cupă UEFA.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și