Închide meniul
Foto

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la o echipă de fotbal. Răspunsul primit a luat-o prin surprindere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2023, 18:51 / Actualizat: 15 ianuarie 2023, 21:57

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la o echipă de fotbal. Răspunsul primit a luat-o prin surprindere

"Jessy Bunny" a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la o echipă de fotbal

"Jessy Bunny" a vrut să investească la Nurnberg / Instagram

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la echipa ei de suflet. Tânăra de 22 de ani, cunoscută pentru conţinutul pe care îl publică pe platforma destinată adulţilor, şi-a dorit să investească la Nurnberg, dar răspunsul primit de la conducătorii clubului a luat-o prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia a devenit celebră după ce a început să vândă poze provocatoare. A adunat deja o avere şi a încercat să devină acţionar la echipa feminină de fotbal a celor de la Nurnberg. Propunerea ei de a ajuta clubul cu bani a fost refuzată.

„Jessy Bunny” a vrut să îşi investească banii câştigaţi din OnlyFans la Nurnberg

Originară din Australia, „Jessy Bunny” s-a stabilit în Mallorca. Este suporteră înfocată a nemţilor de la Nurnberg şi, când a aflat că echipa pe care o susţine este într-un impas financiar, a fost dornică să ajute.

Urmăresc şi meciurile echipei feminine. Chiar sunt mândră de aceasta! Eu aș vrea să sprijin financiar echipa feminină de fotbal a lui Nurnberg, să devin sponsor cât mai curând. Proiectul acesta înseamnă mult pentru mine din punct de vedere personal„, a transmis cea care are 143.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Imediat după ce, în spaţiul public, au apărut declaraţiile oferite de „Jessy Bunny”, şefii clubului au postat un comunicat oficial.

Reclamă

Ca şi criterii de marketing, clubul FCN nu intră în niciun parteneriat cu persoane din categoria erotică, datorită principiilor noastre„, au transmis aceştia, potrivit bild.de.

Echipa feminină a lui Nurnberg a ajuns în liga secundă. În aceeaşi situaţie este şi echipa masculină, care ocupă locul 11 în 2.Bundesliga.

„Jessy Bunny” a recunoscut că merge des la meciurile lui Nurnberg alături de familie. Jurnaliştii de la mynet.com au precizat că femeia care s-a îmbogăţit pe OnlyFans are cel mai mare bust din Australia (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Nu este primul model care a încercat să investească la echipa de suflet, dar a fost refuzată. Daniella Chavez (36 de ani) a strâns opt milioane de dolari pentru a cumpăra echipa de fotbal O’Higgins FC din Chile. Nu a avut succes.

Am strâns 8 milioane de dolari, dar acum văd că cei din conducerea lui O’Higgins nu vor să-mi vândă clubul, pentru că i-am criticat.

Evident că voi face asta dacă nu fac lucrurile așa cum trebuie făcute. Ricardo Abumohor (n.r. patronul clubului) a anunțat că vrea să vândă”, spunea Daniella, în vara anului trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și