Închide meniul

John Ene, fostul antrenor de la Clinceni, a decedat la 52 de ani! Veste şoc în fotbalul românesc: „Fiul său l-a găsit mort!”

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 12:31

John Ene, fostul antrenor de la Clinceni, a decedat la 52 de ani! Veste şoc în fotbalul românesc: „Fiul său l-a găsit mort!

John Ene, fostul antrenor de la Clinceni, a decedat la 52 de ani

John Ene, în timpul unui meci/ Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Ene a făcut parte din staff-ul lui Ilie Poenaru de la Clinceni, în sezonul trecut. Acesta a fost şi antrenor principal al echipei, după ce Ionuţ Chirilă a părăsit formaţia.

John Ene, fostul antrenor de la Clinceni, a decedat la 52 de ani

John Ene a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de miercuri, de către fiul său. Se pare că tehnicianul avea probleme cardiace şi a suferit un infarct în somn.

Reclamă

John Ene a bifat cinci meciuri ca antrenor principal, în sezonul trecut, la Clinceni. Acesta a obţinut şi o victorie, contra lui Dinamo, scor 1-0.

De-a lungul carierei de fotbalist profesionist, John Ene a evoluat ca portar pentru Steaua, Ceahlăul, FC Braşov şi Dunărea Giurgiu, având şi o scurtă aventură în Albania.

Reclamă

Vestea că John Ene a murit a fost confirmată şi de primarul din Clinceni. Adrian Budeanu susţine că tehnicianul avea un caracter deosebit, lucrând la club de mai mulţi ani.

„Da, e adevărat, am aflat și eu în urmă cu câteva momente. Sunt consternat! Un băiat tânăr, de mare caracter, a lucrat la noi ani de zile… Înțeleg că ar fi făcut infarct în timp ce dormea, mi-au zis băieții de la club”, a declarat primarul din Clinceni, potrivit gsp.ro.

De altfel, şi oficialul clubului de care aparţine fiul lui John Ene, FC Olympico Real Dragomireşti, a transmis un mesaj emoţionant după moartea tehnicianului.

Reclamă 4 / 0/3

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta… Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a transmis Ionuţ Teodorov, pe pagina sa de Facebook.

Ce au declarat apropiaţii lui John Ene, după moartea acestuia

Apropiaţii lui John Ene au mărturisit faptul că acesta a fost la stadion cu o seară înainte să moară. Totodată, aceştia au mai afirmat faptul că tehnicianul a fost găsit mort de fiul său.

„Medicii au spus că a fost un infarct în somn. A fost găsit de fiul său. Noi am aflat în această dimineață. Un coleg de la echipa s-a dus să-l ia pe fiul lui John Ene pentru a merge la școală și așa a aflat ce s-a întâmplat.

Dormea singur într-o cameră, din câte știm. Dimineața, fiul său a auzit alarma de la ceas și nu înțelegea de John nu o oprește. A intrat și l-a văzut așa. A venit și soția lui și au sunat la ambulanță, dar medicii nu au mai avut ce să facă. A venit la stadion seara, în jurul orei 20:30. Ne-a salutat, dar a zis că nu coboară, că nu se simte bine. Știu că urma un tratament la inimă”, au spus apropiaţii lui John Ene, potrivit gsp.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:50 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Jair, gol superb în poarta oltenilor lui Mititelu! Execuţie de senzaţie 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu
Liga 1 • 21 sept., 13:10
Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu: „Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist!” Dezvăluirile fostului fundaş
Omagiu superb John Ene decesul fostului antrenor Liga 1
Fotbal intern • 22 mart., 20:10
Omagiu superb pentru John Ene, după decesul fostului antrenor din Liga 1: “Propunem acordarea titlului de cetățean de onoare”
Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali
Fotbal • 13 sept., 14:30
Toţi locuitorii din Clinceni, obligaţi să plătească o taxă lunară pentru a susţine clubul care poartă numele lui Helmut Duckadam. Câţi bani s-au putut aduna în numai 7 luni
Fanii lui Dinamo, în timpul unu meci
Liga 2 • 8 aug., 17:39
Dinamo a anunţat unde va juca partida cu Oţelul Galaţi. Ce se întâmplă cu varianta stadionului Arcul de Triumf
Alexandru Dandea, după Dinamo - Rapid 1-1
Fotbal intern • 25 oct., 8:11
Dinamo, în căutare de stadion! „Câinii” au vrut să se mute pe „Arcul de Triumf”! Ce răspuns au primit