Închide meniul
Foto

Jucătoarele din naţionala Spaniei dau tonul distracţiei la Ibiza, după ce au câştigat Cupa Mondială! Imagini „fierbinţi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 11:59

Reclamă
Jucătoarele din naţionala Spaniei dau tonul distracţiei la Ibiza, după ce au câştigat Cupa Mondială! Imagini „fierbinţi”

Jucătoarele din naţionala Spaniei dau tonul distracţiei la Ibiza, după ce au câştigat Cupa Mondială

Alexia Putellas, Jennifer Hermoso, Salma Paralluelo şi Misa Rodriguez au atras toate privirile / Colaj Hepta

Jucătoarele din naţionala Spaniei dau tonul distracţiei la Ibiza. Starurile din La Roja, care au câştigat în premieră Cupa Mondială la fotbal feminin, continuă să sărbătorească triumful din finala cu Anglia. Căpitanul Olga Carmona a marcat singurul gol în minutul 29 şi a declanşat fiesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La revenirea în ţară, fotbalistele au fost primite de preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez. Au prezentat trofeul fanilor şi apoi au plecat direct în vacanţă.

Jucătoarele din naţionala Spaniei dau tonul distracţiei la Ibiza

Mai multe eroine din La Roja au decis să îşi petreacă împreună zilele libere şi au ales Ibiza ca destinaţie. Alexia Putellas, Jennifer Hermoso, Salma Paralluelo şi Misa Rodriguez au atras toate privirile pe un iacht care a acostat la Insulele Pitiusas (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Campioanele Mondiale au făcut senzaţie şi au stat toată ziua la plajă. Au făcut baie şi au încercat sporturi nautice. Paddleboard-ul a fost preferatul lor.

Jennifer Hermoso se relaxează după ce a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii. A fost sărutată chiar de preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, după finala cu Anglia.

Reclamă

Hermoso cere „măsuri exemplare” împotriva şefului Federaţiei spaniole

Jucătoarea Jenni Hermoso a cerut să se ia „măsuri exemplare” împotriva preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, după ce acesta a sărutat-o fără voia ei pe buze după triumful echipei naţionale la Cupa Mondială feminină, a anunţat miercuri sindicatul FUTPRO, potrivit Reuters.

Incidentul – care a avut loc în momentul în care Rubiales le înmâna jucătoarelor medaliile de aur după ce acestea au învins Anglia cu 1-0 în finala de duminică – a stârnit indignare în Spania şi în afara Spaniei, iar multe persoane, inclusiv miniştri, au cerut demisia preşedintelui federaţiei.

Sindicatul meu FUTPRO, în coordonare cu agenţia TMJ, se ocupă de apărarea intereselor mele şi în acest caz” a precizat Hermoso într-un comunicat comun publicat de sindicat şi de agenţia sa.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrăm pentru a ne asigura că acte precum cele la care am asistat nu rămân niciodată nepedepsite, că sunt sancţionate şi că sunt adoptate măsuri exemplare pentru a proteja fotbalistele de acţiuni pe care le considerăm inacceptabile”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

FUTPRO se va întâlni lunea viitoare cu vicepreşedinta guvernului spaniol, Yolanda Diaz, pentru a se asigura că acţiunile lui Rubiales sunt „sancţionate corespunzător”.

Rubiales, care iniţial i-a numit pe criticii săi „idioţi”, a distribuit luni seara târziu o înregistrare video în care prezintă scuze, dar nu a reuşit să calmeze valul de critici.

Olga Carmona a marcat în finala Cupei Mondiale şi şi-a ridicat tricoul

Olga Carmona este eroina Spaniei după ce a marcat în finala Cupei Mondiale şi şi-a ridicat tricoul. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani a înscris singurul gol al confruntării cu Anglia şi a fost desemnată MVP-ul finalei. I-a adus reprezentativei ţării sale, în premieră, cel mai râvnit trofeu al fotbalului feminin.

Sportiva legitimată la Real Madrid a marcat în minutul 29, cu o execuţie imparabilă. Imediat după şi-a ridicat tricoul, pentru a arăta un mesaj care a stârnit mari controverse. Momentul a fost comentat imediat pe reţelele sociale.

„Ştie cineva ce era scris pe tricoul Olgăi Carmona?„, „E vreun cunoscător de limbă spaniolă care poate să îmi spună ce înseamnă cuvântul scris pe tricoul ei?” au fost comentariile au devenit virale.

Pe tricoul purtat sub echipamentul de joc al ibericei era scris „Merchi„. Jurnaliştii de la mundodeportivo.com anunţă că mesajul era în memoria mamei uneia dintre cele mai bune prietene, care şi-a pierdut viaţa de curând.

Reclamă

„Această victorie o dedic mamei uneia dintre cei mai buni prieteni de-ai mei. O dedic întregii familii şi cu toată dragostea mea„, a spus Olga la finalul meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și