Închide meniul
Foto

Jucătorii lui Chelsea, „bârfe” și glume despre divorțul lui Thomas Tuchel! Dezvăluiri halucinante după demiterea antrenorului german

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 20:34

Jucătorii lui Chelsea, „bârfe” și glume despre divorțul lui Thomas Tuchel! Dezvăluiri halucinante după demiterea antrenorului german

Thomas Tuchel și Sissi erau împreună de 13 ani

Profimedia

Jucătorii lui Chelsea ar fi bârfit în vestiar despre divorțul prin care a trecut Thomas Tuchel, cât și despre noua sa iubită. Presa din Anglia a scos la iveală detalii incredibile după ce antrenorul german a fost demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața privată a lui Thomas Tuchel a fost un subiect fierbinte în vestiarul lui Chelsea, în ultimele zile ale antrenorului german la club, conform The Independent.

Jucătorii lui Chelsea ar fi bârfit despre divorțul lui Thomas Tuchel

Fotbaliștii au bârfit despre divorțul fostului lor antrenor, dar și despre noua relație a acestuia cu o femeie mai tânără. Thomas ar fi pierdut de tot încrederea jucătorilor lui Chelsea.

În aprilie 2022, Thomas Tuchel, 49 de ani, a divorțat de soția sa, Sissi, 46 de ani, după un mariaj de 13 ani. La câteva zile mai târziu, antrenorul a fost surprins la braț cu Natalie Max, o braziliancă de 35 de ani.

Jucătorii lui Chelsea și-ar fi schimbat într-un mod negativ părarea despre Thomas Tuchel, în urma evenimentelor prin care a trecut în viața privată.

Reclamă

Însă acesta nu ar fi fost singurul motiv pentru care Tuchel a pierdut controlul vestiarului. Fotbaliștii ar fi fost nervoși și pe planurile tactice ale germanului, care nu mai era văzut drept „geniul” care a adus Liga Campionilor pe Stamford Bridge, în 2021.

Thomas Tuchel are o relație cu o braziliancă de 35 de ani

În această vară, fostul antrenor de la Chelsea a fost văzut bucurându-se de o excursie cu barca în apele Sardiniei alături de noua sa iubită. Tuchel și Natalie Max au fost surprinși în ipostaze tandre.

Aceștia s-au bucurat de un apus perfect la bordul ambarcațiunii și apoi s-a retras într-o vilă privată din zonă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Reclamă 4 / 0/3

Natalie Max este mamă a doi copii și locuiește în prezent la Londra. Ea se descrie ca fiind „o mamă grijulie” și „o adevărată inspirație”.

La vârsta de 35 de ani, are propria ei afacere profitabilă în Marea Britanie și îi place să păstreze un ton foarte discret, având inclusiv conturile private de social media.

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea

Thomas Tuchel e OUT de la Chelsea după eşecul surprinzător din Croaţia, 0-1 cu Dinamo Zagreb, din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

„Chelsea s-a despărţit azi de antrenorul Thomas Tuchel. Din partea tuturor de la Chelsea, vrem să ne arătăm mulţumirea faţă de Thomas şi de stafful lui pentru eforturile făcute la club. Thomas rămâne în istoria clubului pentru Liga Campionilor, Supercupa Europei şi CM al Cluburilor, câştigate.

Actualul staff rămas se va ocupa de echipă pentru următoarele meciuri, până când va fi numit un nou antrenor. Nu vor fi alte informaţii oficiale până când vom numi un nou antrenor”, a scris Chelsea, pe site-ul oficial.

În Premier League, Thomas Tuchel o lasă pe Chelsea pe locul 6. După primele 6 etape, londonezii au obţinut 3 victorii şi un egal, adunând astfel 10 puncte.

Thomas Tuchel (49 de ani) o preluase pe Chelsea la începutul anului 2021. Alături de The Blues, el a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Reclamă

Presa din Albion anunţă că favorit la înlocuirea lui Thomas Tuchel ar fi Graham Potter, managerul lui Brighton, echipă care e pe locul 4 în Premier League, cu 4 victorii în primele 6 etape.

Recomandări
  • Jucătorii lui Chelsea ar fi bărfit despre divorțul lui Thomas Tuchel
  • Dezvăluiri halucinante după demiterea antrenorului german

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și