Închide meniul

Jucătorii străini au început să plece din Israel! Sunt şocaţi de situaţia ţării: „Nu mă întrebaţi de fotbal, e război!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 12:29

Reclamă
Jucătorii străini au început să plece din Israel! Sunt şocaţi de situaţia ţării: „Nu mă întrebaţi de fotbal, e război!

Jucătorii străini au început să plece din Israel

Imagini din timpul conflictului din Israel/ Colaj Profimedia

Jucătorii străini au început să plece din Israel, ca urmare a situaţiei tensionate în care se află ţara. Fotbalişti de la Maccabi Tel Aviv sau Maccabi Haifa au început să părăsească ţara, imediat după ce s-a declanşat războiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Organizaţia palestiniană Hamas a început să lanseze peste 5000 de rachete asupra Israelului. Situaţia este una extremă, şi sunt deja sute de morţi.

Jucătorii străini au început să plece din Israel

Sâmbătă a fost ziua în care Israelul a fost atacat de organizaţia Hamas. Sunt peste 250 de victime, peste 100 de persoane sunt răpite, iar alte mii sunt date dispărute, sub ruinele clădirilor prăbuşite sau avariate.

Imediat s-a instalat starea de război, iar străinii au început să caute mijloace pentru a părăsi de urgenţă ţara. Şi cluburile din Israel le-au dat voie jucătorilor străini să plece din ţară.

În noaptea trecută, toţi stranierii lui Maccabi Haifa au plecat din ţară, iar cei de la Maccabi Tel Aviv le vor urma calea. Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, Robbie Keane, a plecat spre ţara natală, Scoţia. Acesta nu a vrut să vorbească despre fotbal, fiind şocat de situaţia în care se regăseşte Israelul: „Nu mă întrebaţi de fotbal! În Israel e război”, a declarat antrenorul scoţian, citat de gsp.ro.

Reclamă

Încă nu se ştie dacă se va mai disputa duelul dintre Israel şi Elveţia, programat săptămâna viitoare. Partida se dispută în preliminariile EURO 2024, în Grupa I, din care face parte şi România. Oficialii Federaţiei de la Tel Aviv le-au cerut celor de la UEFA ca ambele meciuri ale Israelului, de săptămâna viitoare, să fie amânate pentru luna noiembrie, deoarece jucătorii nu pot părăsi ţara fără acordul forţelor de ordine.

Tot luna viitoare ar urma să aibă loc şi duelul dintre Israel şi România, care de asemenea nu se ştie unde se va disputa.

Antonio Sefer se întoarce în România după atacurile din Israel

Antonio Sefer se întoarce în România după atacurile din Israel. Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva spune că a primit acceptul să revină în ţară după ce Israel a fost atacată cu peste 5.000 de rachete de către organizaţia paramilitară Hamas.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Sefer este foarte afectat de ce se întâmplă în Israel. El a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

„Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede. Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a spus, în lacrimi, Antonio Sefer pentru gsp.ro.

Fostul jucător al Rapidului s-a adăpostit într-un buncăr alături de vecini şi de suporterii echipei la care evoluează, Hapoel Beer Sheva.

În Israel mai evoluează un alt român, Adrian Păun, fost jucător al lui CFR Cluj. El anunţa că i s-a transmis din partea clubului său, Ihud Bnei Sakhnin, să nu vorbească despre războiul în care e implicat în prezent statul Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și