Închide meniul

Kira Hagi, interviu impresionant de Ziua Naţională a României! Mesaj de pus în ramă pentru bunici: „Ei înseamnă istorie”

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2023, 10:54

Reclamă
Kira Hagi, interviu impresionant de Ziua Naţională a României! Mesaj de pus în ramă pentru bunici: „Ei înseamnă istorie

Kira Hagi, interviu impresionant de Ziua Naţională a României

Kira Hagi, alături de bunicii ei - Antena 1

Kira Hagi a oferit un interviu impresionant de Ziua Naţională a României. Fiica „Regelui” Hagi e născută la Barcelona (1996) şi a vorbit despre importanţa rădăcinilor româneşti, dar şi a bunicilor care au crescut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi se pare important în viaţă să ai o dezrădăcinare pentru a afla importanţa rădăcinilor. Le datorez părinţilor sfaturile lor.

Kira Hagi, interviu impresionant de Ziua Naţională a României

Ce-mi spun bunicii întotdeauna e să nu-mi fie frică de nimic, să am forţă şi credinţă. Bunicii înseamnă moştenire, înseamnă suflet, înseamnă tradiţie, înseamnă istorie.

Melodiile noastre tradiţionale şi datina. Când venea iarna, în copilărie, era mirosul de frig. Când eram copil, frigul mirosea. De Crăciun, încercăm să ne adunăm cu toţii”, a spus Kira Hagi, pentru Antena 1.

„Ce înseamnă Kira pentru noi? Bucurie, în primul rând, că am crescut-o”, a spus bunica ei, care a fost completată şi de bunicul Kirei: „Noi acum culegem roadele după nepoţi. Kira ne-a scos în lume, Ianis la fel. E răsplata lor. Mă bucur că şi-a ales această cale”.

Reclamă

Gică Hagi şi Nadia Comăneci, mesaje de Ziua Naţională a României

Gică Hagi şi Nadia Comăneci au oferit mesaje de Ziua Naţională a României. „Regele” a venit îi îndeamnă pe toţi românii de a încerca să se gândească numai la succes, pentru a avea parte de fericire şi respect.

“Mesajul pentru noi toţi: avem nevoie de succese, pentru că succesele aduc bucurie, succesele aduc fericire, succesele aduc respect”, a transmis Gheorghe Hagi.

“Cred că românul are nevoie de cât mai multe lucruri în orice domeniu. Să iasă în evidenţă cei care excelează”, a adăugat el.

Reclamă 4 / 0/3

Nadia Comăneci le urează românilor, de Ziua Naţională, sănătate, bunăstare, prosperitate şi succes.

“La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a spus celebra fostă gimnastă într-un mesaj video.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și