Închide meniul
Foto

Kira Hagi şi iubitul ei s-au logodit! Gică Hagi este din nou în extaz, după nunta spectaculoasă a lui Ianis Hagi

Alex Ioniță Publicat: 8 august 2024, 16:58

Reclamă
Kira Hagi şi iubitul ei s-au logodit! Gică Hagi este din nou în extaz, după nunta spectaculoasă a lui Ianis Hagi

Kira Hagi şi iubitul ei s-au logodit!

Familia Hagi / Instagram

Kira Hagi şi iubitul ei s-au logodit! Gică Hagi este în culmea fericirii, la mai puțin de o lună de la nunta lui Ianis, cu Elena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nunta anului”, dintre Ianis și Elena Hagi, a fost transmisă în exclusivitate de Antena 1. Marele eveniment a avut loc la Domeniul Știrbey.

Kira Hagi şi iubitul ei s-au logodit!

Potrivit informațiilor oferite de orangesport.ro, Kira Hagi a fost cerută în căsătorie de iubitul său cu origini grecești, care este stabilit în România. Fiica „Regelui” a răspuns, instant, „da”.

VEZI IMAGINI CU KIRA HAGI ȘI PARTENERUL SĂU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Astfel, Gică Hagi va deveni, din nou, scoru, iar familia acestuia se pregătește pentru o nouă nuntă.

Reclamă
Reclamă 4

Kira Hagi s-a născut la Barcelona, în anul 1996, atunci când Gică Hagi era legitimat la formația catalană. Sora lui Ianis a studiat actoria în Statele Unite și Marea Britanie, iar apoi a revenit în România, unde a devenit o actriță de succes.

Kira Hagi, mesaj emoţionant după nunta lui Ianis Hagi

Kira Hagi a transmis un mesaj emoţionant după nunta lui Ianis Hagi. Kira Hagi a postat o imagine superbă cu fratele său şi Elena.

Imaginea postată de Kira Hagi a fost însoţită de un mesaj emoţionant, în care fiica lui Gică Hagi şi-a exprimat dragostea uriaşă pentru fratele său.

Reclamă

„Două suflete pereche şi puterea unui “pentru totdeauna” rostit în șoaptă. Vă iubesc! 14.07.24„, a fost mesajul superb postat de Kira Hagi.

Elena Hagi a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe ringul de dans. Soţia internaţionalului român a imortalizat momentul superb. Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea cu peste 700 de invitaţi a avut loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena a difuzat imagini în exclusivitate. (VEZI AICI IMAGINI).

După nunta sa cu internaţionalul român, Elena Hagi a postat o serie de fotografii, pe contul său de Instagram. Într-una dintre imagini a fost surprins şi Gică Hagi, dansând alături de fiul său.

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Credeţi că ne-am distrat?”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Elena Hagi.

Postarea soţiei lui Ianis Hagi s-a viralizat instant. Aceasta a strâns peste 13.000 de aprecieri, în mai puţin de jumătate de oră de la publicare.

De asemenea, fanii au reacţionat imediat şi în comentarii: „Adorabili”, „Superbi”, „Naturaleţe şi simplitate” şi „Nişte scumpi”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Elena Hagi, la postarea sa.

După nunta cu Ianis Hagi, Elena Hagi a luat decizia de a-şi face contul de Instagram public. În prezent, soţia internaţionalului român are peste 46.000 de urmăritori.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:06

Franța e prima finalistă a probei de baschet masculin de la Jocurile Olimpice! Final dramatic în semifinala cu Germania

20:59

LIVE TEXTCorvinul – Astana 0-0. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

20:58

LIVE TEXTMaccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Muhar, deschidere rapidă de scor! Start de meci perfect pentru echipa lui Dan Petrescu

20:52

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad: „Mă duc şi bat la uşă la Primărie ca să îmi facă un bust!”

20:49

Egipt – Maroc 0-6, în finala mică de la Jocurile Olimpice! Nimeni nu se aștepta la un asemenea scor!

20:06

A gândit coregrafia „Cinei cea de Taină” şi acum trece prin momente crunte! S-a dus direct la Parchetul din Paris

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și