Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe „rupe” TikTok-ul în două. Zeci de milioane de vizualizări la revenirea în cantonament la PSG. Revederea cu Hakimi a devenit virală într-o singură oră

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 decembrie 2022, 18:14

Kylian Mbappe „rupe TikTok-ul în două. Zeci de milioane de vizualizări la revenirea în cantonament la PSG. Revederea cu Hakimi a devenit virală într-o singură oră

Captură TikTok

Kylian Mbappe „rupe” TikTok-ul în două. Filmuleţul cu revenirea lui Kylian Mbappe în cantonamentul celor de la PSG a fost vizualizat, în doar 24 de ore, de peste 60 de milioane de ori. Vorbim despre filmuleţul postat pe contrul oficial al celor de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un al doilea filmuleţ a devenit viral în doar o oră. Revenirea lui Hakimi la campioana Franţei a fost văzută de aprope 3 milioane de ori într-o singură oră.

Kylian Mbappe „rupe” TikTok-ul în două

Hakimi se îmbăţişează cu Mbappe, dovadă că duelul de la Cupa Mondială nu le-a afectat relaţia. Franţa a învins Maroc în semifinalele Cupei Mondiale.

@psg❤️💙🥰♬ son original – psg

Cum l-a consolat Kylian Mbappe pe Achraf Hakimi, după Franţa – Maroc 2-0! Reacţie de mare campion a starului francez

Kylian Mbappe l-a consolat pe Achraf Hakimi, după ce Franţa a eliminat Maroc de la Campionatul Mondial. Imediat după fluierul final, starul francez a mers direct la coechipierul său de la PSG şi l-a îmbrăţişat.

Reclamă

Franţa s-a calificat în finala Campionatului Mondial, după ce a învins Maroc în semifinale, cu scorul de 2-0. Africanii au încheiat un turneu final de vis, în care au obţinut o performanţă istorică

Kylian Mbappe a avut o reacţie de mare campion, după ce Achraf Hakimi a fost extrem de afectat de eliminarea de la turneul final din Qatar. Atacantul francez a mers direct la coechiperulo său, după fuierul final al partidei.

Francezul l-a ridicat pe fundaşul african, care era prăbuşit pe gazon, şi ulterior l-a îmbrăţişat şi a făcut schimb de tricouri cu acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Mbappe a îmbrăcat tricoul Marocului imediat după schimbul cu Hakimi, şi a sărbătorit alături de coechipierii francezi calificarea în a doua finală consecutivă de Campionat Mondial.

Kylian Mbappe şi Achraf Hakimi sunt buni prieteni şi înafara terenului, fiind coechipieri la PSG de la începutul sezonului, atunci când marocanul a fost transferat de la Inter de către campioana Franţei.

Un miliard de euro pentru Kylian Mbappe! Real Madrid reia asaltul

Se pregăteşte cel mai scump transfer din istorie. Florentino Perez nu renunţă şi e dispus să achite un miliard de euro pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au venit cu detalii spectaculoase despre mutarea incredibilă pe care o forţează „galacticii”.

Preşedintele lui Real Madrid a fost la un pas să îl aducă pe Mbappe în vară, dar în cele din urmă atacantul în vârstă de 24 de ani a fost convins să rămână la PSG de Nasser Al-Khelaifi şi de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Florentino Perez nu renunţă la planul de a-l aduce pe cel mai scump jucător din lume şi e gata să achite o sumă uriaşă pentru a-şi îndeplini marele vis. Contractul lui Kylian expiră în 2024, dar conducătorul campioanei Spaniei nu îşi doreşte să mai aştepte atât.

În noul contract semnat de Mbappe cu PSG există o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Perez este gata să o achite, anunţă gazzetta.it. Ca să nu mai poată fi refuzat, preşedintele madrilenilor îi oferă atacantului francez un contract uriaş, pe patru sezoane. În total, numai din salarii, Kylian Mbappe ar urma să câştige 630 de milioane de euro pe Santiago Bernabeu.

Reclamă
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și