Închide meniul
Foto

L-a părăsit pe „Prinţul” Cristea şi a întors toate privirile la Untold! Apariţie răvăşitoare a Andreei, într-o rochie decoltată

Reclamă

Publicat: 6 august 2023, 18:30

L-a părăsit pe „Prinţul” Cristea şi a întors toate privirile la Untold! Apariţie răvăşitoare a Andreei, într-o rochie decoltată

L-a părăsit pe "Prinţul" Cristea şi a întors toate privirile la Untold

Andreea Roşca s-a despărţit de Adrian Cristea / Colaj Instagram

Andreea Roşca l-a părăsit pe „Prinţul” Cristea şi a întors toate privirile la Untold. Avocata din Cluj, care a fost într-o relaţie cu fostul jucător de la Steaua şi Dinamo, a avut o apariţie răvăşitoare la festivalul care a adus chiar şi 115.000 de oameni pe stadionul Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la concerte nu a lipsit Andreea Roşca, tânăra care are 128.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Îmbrăcat cu o roche decoltată, aceasta s-a făcut imediat remarcată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

L-a părăsit pe „Prinţul” Cristea şi a întors toate privirile la Untold

Andreea Roşca a fost însoţită de prieteni şi s-a afişat într-o ţinută sexy. Chiar dacă a confirmat încă din luna iulie că s-a despărţit de Adrian Cristea, lumea continuă să o întrebe pe Instagram de ce nu este însoţită de fostul fotbalist.

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, confirmase Andreea într-un interviu pentru digisport.ro.

Atât Andreea Roşca, cât şi Adrian Cristea, au luat o decizie drastică şi au şters de pe reţelele sociale toate fotografiile în care apăreau unul lângă celălalt. Aceştia ajunseseră să se mute împreună.

Reclamă

Înainte să o ia pe drumuri separate, avocata anunţase că şi-a găsit liniştea alături de Adrian Cristea şi că voia să formeze o familie alături de el.

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună.

Reclamă 4 / 0/3

Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, declarase Andreea Roşca.

Adrian Cristea nu mai este în centrul atenţiei, aşa cum obişnuia să fie pe vremea când forma un cuplu „cu scântei” cu Bianca Drăguşanu. Fostul jucător de fotbal a trăit o poveste de dragoste și cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani. S-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și