La împlinirea a 28 de ani de existență pe piața media, Antena 1 invită telespectatorii să spună din nou „Ajut eu!”

De Antena Sport
Publicat: 25 noiembrie 2021, 13:22

Pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 28 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul ambiţios Ajut eu! revine cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui. Astfel, şi în acest an, Antena 1 se transformă, din ziua ei de naștere până de Crăciun, într-o punte între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute.

Alessandra Stoicescu prezintă Observator 19:00

După ce în trecut platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţã sau să ajute la împlinirea uneia. Niciun vis nu este prea mare, niciun gest nu este prea mic. Poveștile încărcate în platformă se transformă în reportaje, zilnic.

Timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum dorinţele devin realitate. În fiecare zi, de la ora 11:50, înainte de Observator, Alessandra Stoicescu va prezenta unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe platforma www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

«Ajut eu!» este despre cei care au nevoie de sprijin și, în aceeași măsură, despre cei ce vor, pot și simt să ajute. «Ajut eu!» s-a transformat dintr-un îndemn lansat de noi, într-un obicei, în doar doi ani și asta arată nu doar puterea campaniei, ci mai ales generozitatea românilor. Munca noastră de a le pune la dispoziție platforma www.ajuteu.ro, unde se pot urca toate dorințele și se pot susține și rezolva de către românii cu suflet mare, este realmente o muncă pe care o facem cu toată dragostea. Faptul că mii de persoane au primit ceea ce și-au dorit sau, de cele mai multe ori, ceea ce aveau nevoie, cu ajutorul nostru, al tuturor celor care contribuim la această campanie, de la oameni simpli și până la companii care au venit în ajutor, este fantastic. Deja cu săptămâni bune înainte de începerea campaniei, primesc apeluri și mesaje de la oameni care vor să ajute și cer povești impresionante. Este clar că lipsea o asemenea platformă și sunt foarte fericită că putem schimba vieți împreună, că ne unim mereu atunci când e de făcut bine. Forța binelui este atât de puternică, încât luminează chipurile a mii de oameni care, primind astăzi, vor da mai departe într-o zi, spunând, la rândul lor, «Ajut eu!»”, declară Alessandra Stoicescu.

Prima ediție a campaniei «Ajut eu!» a avut loc în 2019, iar sute de vieți s-au transformat de atunci. De-a lungul timpului, multe celebrități s-au alăturat demersului Antena 1 și Fundației Mereu Aproape. Printre acestea, Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Inna, Gina Pistol, Răzvan Fodor, Maia Morgenstern, Cristina Ciobănașu, Sorin Bontea, Speak, Marian Râlea, Adriana Trandafir.

EMISIUNI

Hello Chef sezonul 2. Roxana Blenche şi Cătălin Oprișan au preparat colivă

Antena 1
Antena 1
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ultimele știri
7
dec.
23:15
Campionatul Mondial de handbal feminin 2021 | România – Olanda, primul meci al tricolorelor în grupele principale. Toate rezultatele şi care sunt echipele calificate
7
dec.
23:00
UPDATERomânia şi-a aflat adversarele din grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal! Cu cine se vor duela tricolorele lui Adi Vasile
7
dec.
21:59
Lionel Messi a depășit recordul fabulos al lui Pele cu „dubla” din PSG – Club Brugge 4-1. Cifre impresionante ale starului argentinian
7
dec.
21:30
Campionatul Mondial de handbal feminin | România – Norvegia 22-33. Campioanele europene au obţinut o victorie categorică. Tricolorele merg cu două puncte în grupele principale!
7
dec.
21:25
Giovanni Becali, anunț categoric despre transferul lui Dennis Man la Galatasaray. „În ultimii 30 de ani nu am văzut așa ceva!”
7
dec.
20:54
Emma Răducanu, premiată de WTA pentru performanțele din 2021! Ce distincție a primit jucătoarea cu origini românești
7
dec.
20:39
Încă un contract semnat de David Popovici! Ce nume uriaș a atras puștiul de 17 ani. „Este important să mă pot baza pe un partener puternic!”
7
dec.
20:11
Kylian Mbappe, „dublă” în 7 minute împotriva lui Club Brugge! Starul lui PSG a atins o bornă istorică în UEFA Champions League. Performanță unică în istoria fotbalului
7
dec.
19:41
NEWS ALERT„O să plece exact ca Dennis Man!” Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Stoica în Premier League. „Perla” FCSB-ului este dorită de Arsenal şi Liverpool!
7
dec.
19:37
Bayern – Barcelona | Șansă mare pentru catalani! Julian Nagelsmann a lăsat șase jucători de bază în afara lotului
Top citite
Pariul nebun al Anamariei Prodan! Jucătorul care „a cucerit-o” pe celebra impresară. „Va ajunge mai bun decât Dennis Man!”
1
Foto Pariul nebun al Anamariei Prodan! Jucătorul care „a cucerit-o” pe celebra impresară. „Va ajunge mai bun decât Dennis Man!”
Close