Închide meniul

„La mulți ani, România!” De la Nadia la Hagi, marii campioni români au transmis mesaje din toate colțurile lumii de Ziua Națională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 8:47

„La mulți ani, România! De la Nadia la Hagi, marii campioni români au transmis mesaje din toate colțurile lumii de Ziua Națională

La mulți ani, România!

Antena Sport

Aflată în America, Nadia Comăneci nu a uitat de Ziua Națională și a transmis un mesaj video, atât în limba română, cât și în engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„1 Decembrie! La mulți ani, România!„, a transmis marea noastră campioană.

La mulți ani, România! Mesajele emoţionante transmise de sportivii români

Prima sportivă din România care a câștiga în UFC, Diana Belbița, a transmis și ea un mesaj de Ziua Națională!

„La mulți ani, românilor de pretutindeni!„, a transmis, din Canada, Diana Belbița.

Aflată la Dubai, în această perioadă, Ana-Maria Brânză, mare noastră campioană de la scrimă, nu a uitat de Ziua Națională. „La mulți ani 🇷🇴!„, a transmis aceasta din Emirate.

Reclamă

Gică Hagi și Gică Popescu, mesaje de Ziua Națională

Doi dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României, Gică Hagi și Gică Popescu, au transmis și ei mesaje de Ziua Națională, prin intermediul echipei lor, Farul Constanța.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!„, au scris cei de la Farul, alături de o fotografie în care Hagi și Popescu apar în tricoul echipei naționale.

Simona Halep, mesaj de „Ziua Națională”

”La mulți ani, România!”, e mesajul Simonei Halep, care a atașat și o poză cu steagul țării noastre, în cea mai importantă zi a neamului, 1 decembrie, la 103 ani de la Marea Unire.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Benny Adegbuyi a transmis un mesaj emoţionant de Ziua Naţională a României! „Îl ridic cu mândrie de fiecare dată. La multi ani, România! La mulţi ani, Români🇹🇩„, a scris luptătorul. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și