Închide meniul
Foto

Larisa Iordache a rupt tăcerea şi a dezvăluit pe ce cheltuie banii de la statul român: „Sunt fascinată de asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 18:45

Larisa Iordache a rupt tăcerea şi a dezvăluit pe ce cheltuie banii de la statul român: „Sunt fascinată de asta!”

Larisa Iordache, dezvăluiri de senzaţie

Hepta

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce chletuie banii din renta viageră pe care o primeşte de la statul român. Marea noastră campioană a spus că banii primiţi de la statul român pentru performanţele de excepţie pe care le-a avut îi cheltuie cu maşina, dar şi pe excursii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache primeşte 13.973 de lei rentă viageră de la statul român. În vârstă de 26 de ani, Iordache are un palmares uluitor. A câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene.

Larisa Iordache a rupt tăcerea şi a dezvăluit pe ce cheltuie banii de la statul român

O cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur, și așa cheltui eu banii”, a transmis Larisa Iordache pentru fanatik.ro.

În trecut, Larisa Iordache a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu colegele sale de la lotul naţional de la Izvorani.

„Am fost un copil foarte agitat, voiam mereu să fac în plus. Chiar şi antrenorii îmi spuneau să o las mai moale. După două-trei ore de antrenamente, eu mereu mai stăteam în sală mai exersez. Eu aveam norocul să plec acasă aproape în fiecare weekend, dacă terminam cu bine antrenamentele de la Izvorani. Mai mult, la antrenamente ceream mereu în plus, plusam mereu.

Reclamă

Erau momente când fetele erau foarte obosite şi îşi doreau să se odihnească, mai încercau să păcălească numărul. De asta eram nesuferită, dar acum mă înţeleg cu toate. Mă bucur că mă plac toate acum”, a spus Larisa Iordache pentru playsport.ro.

Larisa Iordache, la momentul adevărului! ”Aveam 26 de kilograme, pe drum am mai pus 3!”

Marea noastră campioană nu s-a sfiit să facă dezvăluiri de la începuturile sale în gimnastică și susține că ajunsese, la un moment dat, să aibă 26 de kilograme. ”Aveam 26 de kilograme, eram în clasa a patra, iar pe drum s-au mai pus trei. Am mâncat o plasă de dulciuri. Mamei i-a fost milă de suflețelul meu”, a dezvăluit Larisa Iordache la AS.ro LIVE.

Marea noastră gimnastă a dezvăluit că în școală schimba cornurile pe care le primea pe eugenii, iar toți colegii îi dădeau eugenii și ajungea cu un ghiozdan plin de eugenii.

Reclamă 4 / 0/3

În fiecare dimineață făceam cântarul. Acum îl fac singură. Nu mă dau în vânt după shaorma sau carne. Mie îmi place foarte mult dulcele. Mâncam eugenii la greu, la școală mâncam eugenii cu lapte”, a mai spus Larisa Iordache.

Recomandări
  • Larisa Iordache, dezvăluiri de senzaţie
  • Pe ce cheltuie banii primiţi de la statul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și